Şimdi Ara

SimCity 2013 Hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
16.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar SimCity 2013 İndirdim Güncellemerli yüklüo yükledi bi hata verdii restle dedi restledim tekrar baslatıncada ERROR CODE SMCY-19: Could not communicate with the SimCity update server. Please see the customer support link for help.
    hatası veriyor.

Bide: ERROR CODE SMCY-25: Could not connect to the SimCity update server. Please retry or see the customer support link for help.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gretna989 -- 8 Nisan 2013; 18:24:22 >

• Sorun Giderildi
    Güvenlik Duvarı + Virus Programı Ve Programı Yeniden Çalıştırdım Oldu.
  • Kapatıp mı açtın tekrardan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gretna989

Merhaba Arkadaşlar SimCity 2013 İndirdim Güncellemerli yüklüo yükledi bi hata verdii restle dedi restledim tekrar baslatıncada ERROR CODE SMCY-19: Could not communicate with the SimCity update server. Please see the customer support link for help.
    hatası veriyor.

Bide: ERROR CODE SMCY-25: Could not connect to the SimCity update server. Please retry or see the customer support link for help.

Dostum oyunu az önce aldım net ürezinden kod şeklinde ORGİN'den aktiv ettim sorun yok.
    Simcity 2013 Limited Edition verisyonunu 300MB civarında direk bir kurulum yaptı her neyse yaşlaşık 3 saattir 20mbir net ile güncellemeyi tamamlayabilmiş degilim.
    İlk %20de takıldı kaldı ardından %32'de Windows'un programı kapatması gerekiyor şeklinde bir uyarı verdi..
    Ögrenmek istedigim bu update(güncelleme) sırasında sende böyle sorunlar yaşadınmı acaba sinir kat sayılarım artmaya başladı...

Online mecburiyeti getirmişler ama adamların serverlarından bi dosya çekmiyoruz.. Server seçiniz kısmı var tıklıyorsun bi cacık yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: esesmet

quote:

Merhaba Arkadaşlar SimCity 2013 İndirdim Güncellemerli yüklüo yükledi bi hata verdii restle dedi restledim tekrar baslatıncada ERROR CODE SMCY-19: Could not communicate with the SimCity update server. Please see the customer support link for help.
    hatası veriyor.

Dostum oyunu az önce aldım net ürezinden kod şeklinde ORGİN'den aktiv ettim sorun yok.
    Simcity 2013 Limited Edition verisyonunu 300MB civarında direk bir kurulum yaptı her neyse yaşlaşık 3 saattir 20mbir net ile güncellemeyi tamamlayabilmiş degilim.
    İlk %20de takıldı kaldı ardından %32'de Windows'un programı kapatması gerekiyor şeklinde bir uyarı verdi..
    Ögrenmek istedigim bu update(güncelleme) sırasında sende böyle sorunlar yaşadınmı acaba sinir kat sayılarım artmaya başladı...

Online mecburiyeti getirmişler ama adamların serverlarından bi dosya çekmiyoruz.. Server seçiniz kısmı var tıklıyorsun bi cacık yok...

Bendede ole %20-%10 larda fln cok takıldı Yeniden baslatdım oldu öle Güvenlik duvarını kapat bida dene

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esesmet

quote:

hatası veriyor.

Bendede ole %20-%10 larda fln cok takıldı Yeniden baslatdım oldu öle Güvenlik duvarını kapat bida dene

Vallaha güvenlik duvarını kapatmadım ama 4. sefer guncellemeyı yenıledım %20lık kısmı her defasında 10dk. kadar bekletıyor ancak bıtırebıldım bı sure sonra hızlanıyorda o surede sınırlerınız gerılıyor.. Yenı alacaklara tavsıye oyun guncelleme yaparken mutlaka bı ugras bulun kendınıze oraya kafayı takınca olmuyor

• @md11

ben güvenlik duvarını kapatıp actım hala oyun açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurtburakmami -- 31 Mart 2022; 15:54:31 >
  • ben güvenlik duvarını acıp kapattım açılmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.