Şimdi Ara

[SiMCiTY] 2013 - Multiplayer Türkiye Rergionları / Region Listesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
19.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eklerseniz sevinirim.
  • ID: beko98 eklerseniz sevinirim
  • Ya millet oyun acip birakiyor. Ciddi oynayan yok. Ben yeni acarsam ciddi oyunculari alacagim
  • Yeni başlatıcak biri varsa beni de alabilir mi?

Origin id: Elpheron5
  • selam beni de eklerseniz memnun olurum hsndnz
  • Aktif regionda boş yer varsa atın davet geleyim. 16 lık zon de terk edilmiş şehirleri adam etmeye çalışmaktan iyidir. origin id: beberuhi
  • Bende katılabilirim Id : BoRaXS
  • Yeni bir region açtım aranızdan birkaçını ekledim. Eskiden oynadıklarımada davet attım. Düzenli şekilde şehir alıp bırakıp değilde, adam gibi oynayacak olan arkadaşlar varsa lütfen gelsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady6622

Yeni bir region açtım aranızdan birkaçını ekledim. Eskiden oynadıklarımada davet attım. Düzenli şekilde şehir alıp bırakıp değilde, adam gibi oynayacak olan arkadaşlar varsa lütfen gelsinler.

Beni de ekler misin? Düzgün bir oynayamadım şu oyunu...
  • origin:

svstrgmr
  • origin : sercanov

düzenli olarak oynayanlar varsa beni de eklesin lütfen.
  • Arkadaşlar ben yeni bir region kurdum gelmek isteyen varsa beni ekleyebilir europe west 1 ve 3 deyim diğer serverlarada kurarım sorun olmaz kullanıcı adım:brave4994

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur4990 -- 10 Nisan 2013; 23:18:59 >
  • Arkadaşlar eu west 4 te region u olanlar eklesin.Acemiyim.Bu sorun olmayacaksa tabi.Bir de aktif oyuncusu az olan region eklemesin.
  • beni de eklerimeisn bu 2 ay aktif oynayacağım gibi duruyor maturalp12 : orgin
  • Origin ID:CanYucer
  • sim city ile battlefield 3 premium ed. full paket takaslamak istiyorum bende sim city ile değiştirmiştim ama pc kaldırmadıgından oynayamadım :)
  • Arkadaşlar 280 mb birşey indirdi şimdide böyle oldu hala download mu yapıyor yoksa 280 mb mı açıyor ??

• Tek dünyada birleşince ne oluyor? MP zevkliyse oyunu alacağım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

Tek dünyada birleşince ne oluyor? MP zevkliyse oyunu alacağım da...

birlikte daha büyük şehirler,region lar oluşturulabiliyor.
  • Düzenli oynayan arkadaşlar regionlarına davet edebilirler mi? Origin ID: eksikkonsantre

2000'den itibaren butun simcity versiyonlarını oynadım. Bunu alalı 1 ay oldu. north america west 3'te region açtım. Ama yeni region'a başlamak istiyorum. Server farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrooss -- 13 Nisan 2013; 20:48:07 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.