Şimdi Ara

SimCity Online Oyun Organizasyonları ve Facebook Grubu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz oyunun online region sisteminde sıkıntılar var. Düzgün boş bir region bulamıyoruz ve pek çok region listelenmemekte. Bu nedenle şuan için birbirimizi ekleyerek davetiye veya arkadaşınızın regionuna giriş yaparak online oynamamız mümkün. Kısacası ben uzun süredir tek başıma oynamaktan sıkıldım. Europe Server 3 te bir region açmıştım ve şuana kadar birkaç kişi nasıl olduysa girdi ve şuanda bir tanesi aktif olarak oynamakta..

Bu tarz sıkıntılardan dolayı bu oyunun orjinal sahipleriyle organize olup oynamak isterim. Gördüğüm kadarıyla yeni simcity alakadar aktif bir topluluk göremedim. Araştırmamda donanımhaber üzerinden sadece küçük bir hareket var ve plansızız şuanda ve iletişimde sıkıntılarımız var. Bu iletişimi arttırabilmek için bir facebook grup kurdum oradan birbirimizle irtibart kurarak birbirimizin oyunlarının farkında olmamız daha rahat olacaktır.

Grup ismi SimCity Türkiye..
    Adres :http://www.facebook.com/groups/573868425966074/

Grubun kuruluşundaki tek amaç oynamak isteyen kişilerin server ve ID belirtip birbirlerinin oyunlarına girebilmesini ve hatta aktif oyun listesini sağlamaktır. Herkes kendi regionunun tanıtımını yapabilir, grupta rahatlıkla konuşabilirsiniz arkadaşlar.. Aktif olduğumuz servera göre organize olalım. Ben şuanda Europe Server 3 teyim ve bir regionum var eğer isteyen olursa başka birinin aktif regionuna girebilirim.. ID'im OnlyGokhan ekleyebilirsiniz. Birlikte oynayalım bir türlü boş yer bulamadım

Başka fikri olan varsa lütfen paylaşsın.

• arkadaşım bende yeni başladım oyuna sizle birlikte oynamak isterim çok güzel olur birazda öğretirsiniz oyunu bana :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.