quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: eDDiè ilk cezanı şimdiden kutlarım sağol hayat bu herkesin basına gelebilir allah kurtarsın pamuk
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses Benim 3 uyarım olmuş 2 tane kalmış ceza almama. İlk cezamı alıyım madem. İlgililere duyurulur... :) böyle bi olay varsa bende banımı aliyim ve kutucuk gitsin
benide 3 ceza puanım var amma gördünüz gibi yıkılmadım ayaktatayım...zalimlere kötülere yenilmedim buradayım
quote:Orjinalden alıntı: Tarum benide 3 ceza puanım var amma gördünüz gibi yıkılmadım ayaktatayım...zalimlere kötülere yenilmedim buradayım o zalim umrumda değil kutucuk bozuyo işi.. bilirsin deliye hergün bayram
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: Tarum benide 3 ceza puanım var amma gördünüz gibi yıkılmadım ayaktatayım...zalimlere kötülere yenilmedim buradayım o zalim umrumda değil kutucuk bozuyo işi.. bilirsin deliye hergün bayram sende bizdensin boşver be zamanla alışıyo insan
hesapları değişelim kutucuk istemiosan eğer yaklaşık 3 aydır forumdayım ne ban yedim ne de ceza aldım hesabımın üstüne para isterim sahibinden az kullanılmış dh hesabı tertemiz uyarısı, banı yok...mesaj sayısıda fena deil
quote:Orjinalden alıntı: çağrı y hesapları değişelim kutucuk istemiosan eğer yaklaşık 3 aydır forumdayım ne ban yedim ne de ceza aldım hesabımın üstüne para isterim sahibinden az kullanılmış dh hesabı tertemiz uyarısı, banı yok...mesaj sayısıda fena deil ben 2,5 yıldır dh üyesiyim ne ban yedim, nede uyarı almıştım şu ana kadar
quote:Orjinalden alıntı: pamukprenses quote:Orjinalden alıntı: çağrı y hesapları değişelim kutucuk istemiosan eğer yaklaşık 3 aydır forumdayım ne ban yedim ne de ceza aldım hesabımın üstüne para isterim sahibinden az kullanılmış dh hesabı tertemiz uyarısı, banı yok...mesaj sayısıda fena deil ben 2,5 yıldır dh üyesiyim ne ban yedim, nede uyarı almıştım şu ana kadar benim hesabım senin hesabını döver nice bansız uyarısız 2.5 senelere