walla iyi güzel demişsin ama bunu kimse yapmaz bence en iyisi pre almamak ama bunuda kimse yapmaz
cok dogru
off ne gaz verıyorsunuz bız bu gazla yunanıstana kadar gıderız :D
cankayaya cıkalım meclısın onunde soyunalım
olmadı bogaz koprusune cıkalım
Adamların umrunda deilki!serverlar doluyken dc,lag,res gibi şeyler yapıyolar!Bence iplemezler...
ARKADASLAR ARTIK BU KOTU GİDİŞE BİR DUR DEMEK LAZIM BU K2 YONETICILERINI KENDILERINE GETIRTMEK LAZIM ONUN ICIN PROTESTO EDELIM GELIM 23 NISAN 2007 TARIHINDE HIC KIMSE OYUNA GIRMESIN HERKEZ K2 KAPATISIN ACMIYALIM ARA VERELIM AKILLARI BASLARINA GELSIN HERKEZ KNIGHT online OYNUYAN ARKDASLARINA SOYLESIN GIRMIYELIM NASIL OLSA OYUN OYNIYAMIYORUZ BIR GUNDE ONLAR BEKLESIN PC BASLARINDA NE DERSINIZ HAREKETE GECELIM HYERKEZ BIRBIRINE SOYLESIN
BEN CLANDAKI ARKDASLARA SOYLEDIM OYUNDAKI ARKDASLARADA 23 NISANDA OYUNA GIRMIYORUZ
bu msj ı listendeki en az 10 kişi e gonder
Gibi
güzel fikirler ama bunlara uycaklarını sanmıorum
biz girmeyince adamlara bisi olmaz olm hala ayaklanak diosn onLar premiumlardan kazanıo premium almamakla yapcaksn da 5 10 kisinin ayaklanmasıyla olcak is degil bu adamlar hergun 100 lerce pre alıo seni mi takcak
quote:
Orjinalden alıntı: Blackmetall
Adamların umrunda deilki!serverlar doluyken dc,lag,res gibi şeyler yapıyolar!Bence iplemezler...
bu gıbı seyler oyuna yukelnmekten kaynaklanıyor bu ne start gelmemesının sebbı baska bısey cıkacak altındadan hadı hayırlısı
bence en guzelı program ekle veya kaldırdan knıght onlıne secın ve kaldırın
bıldıgınız onlıne oyunalr varsa yazarmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü
quote:
Orjinalden alıntı: the_burn_boy
BEN CLANDAKI ARKDASLARA SOYLEDIM OYUNDAKI ARKDASLARADA 23 NISANDA OYUNA GIRMIYORUZ
k2 nin de çok umrundaydı sizin clanın girip girmemesi siz girmesenizde giricek adam çook
Dün tam oyun düzeldi derken gene başladı dc dc dc dc
quote:
Orjinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31
ARKADASLAR ARTIK BU KOTU GİDİŞE BİR DUR DEMEK LAZIM BU K2 YONETICILERINI KENDILERINE GETIRTMEK LAZIM ONUN ICIN PROTESTO EDELIM GELIM 23 NISAN 2007 TARIHINDE HIC KIMSE OYUNA GIRMESIN HERKEZ K2 KAPATISIN ACMIYALIM ARA VERELIM AKILLARI BASLARINA GELSIN HERKEZ KNIGHT online OYNUYAN ARKDASLARINA SOYLESIN GIRMIYELIM NASIL OLSA OYUN OYNIYAMIYORUZ BIR GUNDE ONLAR BEKLESIN PC BASLARINDA NE DERSINIZ HAREKETE GECELIM HYERKEZ BIRBIRINE SOYLESIN
bu msj ı listendeki en az 10 kişi e gonder
Gibi
bence guzel bısey benım msnde oyundan cok adam var yazarım
oyuna gırıncede pm den herkeze yazalım arkdaslar
cok sey kaybetmeyız denemekle ben desteklıyorum zaten gıremıyoruz
Girmessek gavurlar bütün bossları keser
o GUNKÜ BoSS'ları Yabancılara yar edemem Kardeşim Giricem Valla :D
Bu Şekilde OLmaz En Güzeli Pre Almamak Bencede
quote:
Orjinalden alıntı: s.karahisar
girmezsek k2 ye ne iyilik ne kötülük oluyor olan benim 1 günlük preme oluyor
aynen
onlarda istiyerek yapmıyolar heralde düzeltmeye çalışıyolar hiç biyere waramayız zaten
Beyler en guzeli Su olabilir Lutfen bi Okuyun
Bizim Turkler TrKo u kursunlar
Tabi o eski k.e dan kalma ko olmucak bu hakiki Fire Drake Olucak
Hemde Lvli yuksek olan arkadaşlar usko daki charlarına TrKO danda gire bilsin
Bunu yapa bilmek için Ko nun ana merkezi Japonya sanırım gitmemiz lazım
bi Elçi yoluyla K2Network e acılalım diyorum
Bolece Herkez rahat eder DEğilmi
Arkadaşlar?..
diyelim tüm forumca girmedik oyuna,diyelim arkadaşlara da oyuna girmemesi için söyledik girmediler.peki diğer ko'cular girmiyecek mi sanıyosun dostum bu oyunu oynayan kişi sayısı oldukça yüksek
Valla ben bu ay GOLD aldım 40ytl boru deil yarısı boşa gitti ama bu oyunu 3 milyona yakın kişi oynuyor 3-5 kişi girmese nolcakki anca bize kösüyo KO hertaraf tektık dolu bida pre almıcam AYAKLANICAKSANIZ PREMIUM ALMAYIN ŞAHSEN BEN ALMICAM