Şimdi Ara

ŞİMDİ AYAKLANMA ZAMANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de siz girmeyin presiz bizler qirelim
  • walla iyi güzel demişsin ama bunu kimse yapmaz bence en iyisi pre almamak ama bunuda kimse yapmaz
  • cok dogru
  • off ne gaz verıyorsunuz bız bu gazla yunanıstana kadar gıderız :D

cankayaya cıkalım meclısın onunde soyunalım

olmadı bogaz koprusune cıkalım
  • Adamların umrunda deilki!serverlar doluyken dc,lag,res gibi şeyler yapıyolar!Bence iplemezler...
  • ARKADASLAR ARTIK BU KOTU GİDİŞE BİR DUR DEMEK LAZIM BU K2 YONETICILERINI KENDILERINE GETIRTMEK LAZIM ONUN ICIN PROTESTO EDELIM GELIM 23 NISAN 2007 TARIHINDE HIC KIMSE OYUNA GIRMESIN HERKEZ K2 KAPATISIN ACMIYALIM ARA VERELIM AKILLARI BASLARINA GELSIN HERKEZ KNIGHT online OYNUYAN ARKDASLARINA SOYLESIN GIRMIYELIM NASIL OLSA OYUN OYNIYAMIYORUZ BIR GUNDE ONLAR BEKLESIN PC BASLARINDA NE DERSINIZ HAREKETE GECELIM HYERKEZ BIRBIRINE SOYLESIN

BEN CLANDAKI ARKDASLARA SOYLEDIM OYUNDAKI ARKDASLARADA 23 NISANDA OYUNA GIRMIYORUZ

bu msj ı listendeki en az 10 kişi e gonder

Gibi
  • güzel fikirler ama bunlara uycaklarını sanmıorum
  • biz girmeyince adamlara bisi olmaz olm hala ayaklanak diosn onLar premiumlardan kazanıo premium almamakla yapcaksn da 5 10 kisinin ayaklanmasıyla olcak is degil bu adamlar hergun 100 lerce pre alıo seni mi takcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackmetall

Adamların umrunda deilki!serverlar doluyken dc,lag,res gibi şeyler yapıyolar!Bence iplemezler...

bu gıbı seyler oyuna yukelnmekten kaynaklanıyor bu ne start gelmemesının sebbı baska bısey cıkacak altındadan hadı hayırlısı

bence en guzelı program ekle veya kaldırdan knıght onlıne secın ve kaldırın

bıldıgınız onlıne oyunalr varsa yazarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü

quote:

Orjinalden alıntı: the_burn_boy

BEN CLANDAKI ARKDASLARA SOYLEDIM OYUNDAKI ARKDASLARADA 23 NISANDA OYUNA GIRMIYORUZ

k2 nin de çok umrundaydı sizin clanın girip girmemesi siz girmesenizde giricek adam çook

• Dün tam oyun düzeldi derken gene başladı dc dc dc dc
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31

ARKADASLAR ARTIK BU KOTU GİDİŞE BİR DUR DEMEK LAZIM BU K2 YONETICILERINI KENDILERINE GETIRTMEK LAZIM ONUN ICIN PROTESTO EDELIM GELIM 23 NISAN 2007 TARIHINDE HIC KIMSE OYUNA GIRMESIN HERKEZ K2 KAPATISIN ACMIYALIM ARA VERELIM AKILLARI BASLARINA GELSIN HERKEZ KNIGHT online OYNUYAN ARKDASLARINA SOYLESIN GIRMIYELIM NASIL OLSA OYUN OYNIYAMIYORUZ BIR GUNDE ONLAR BEKLESIN PC BASLARINDA NE DERSINIZ HAREKETE GECELIM HYERKEZ BIRBIRINE SOYLESIN

bu msj ı listendeki en az 10 kişi e gonder

Gibi

bence guzel bısey benım msnde oyundan cok adam var yazarım

oyuna gırıncede pm den herkeze yazalım arkdaslar

cok sey kaybetmeyız denemekle ben desteklıyorum zaten gıremıyoruz

• Girmessek gavurlar bütün bossları keser
  • o GUNKÜ BoSS'ları Yabancılara yar edemem Kardeşim Giricem Valla :D
  • Bu Şekilde OLmaz En Güzeli Pre Almamak Bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

girmezsek k2 ye ne iyilik ne kötülük oluyor olan benim 1 günlük preme oluyor

aynen
  • onlarda istiyerek yapmıyolar heralde düzeltmeye çalışıyolar hiç biyere waramayız zaten
  • Beyler en guzeli Su olabilir Lutfen bi Okuyun

Bizim Turkler TrKo u kursunlar

Tabi o eski k.e dan kalma ko olmucak bu hakiki Fire Drake Olucak

Hemde Lvli yuksek olan arkadaşlar usko daki charlarına TrKO danda gire bilsin

Bunu yapa bilmek için Ko nun ana merkezi Japonya sanırım gitmemiz lazım

bi Elçi yoluyla K2Network e acılalım diyorum

Bolece Herkez rahat eder DEğilmi

Arkadaşlar?..
  • diyelim tüm forumca girmedik oyuna,diyelim arkadaşlara da oyuna girmemesi için söyledik girmediler.peki diğer ko'cular girmiyecek mi sanıyosun dostum bu oyunu oynayan kişi sayısı oldukça yüksek
  • Valla ben bu ay GOLD aldım 40ytl boru deil yarısı boşa gitti ama bu oyunu 3 milyona yakın kişi oynuyor 3-5 kişi girmese nolcakki anca bize kösüyo KO hertaraf tektık dolu bida pre almıcam AYAKLANICAKSANIZ PREMIUM ALMAYIN ŞAHSEN BEN ALMICAM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.