Şimdi Ara

ŞİMDİ BAŞLASAM 50K OLUR MU? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen benim soruma cevap vermemişsin ki. Bir insanın doluluğunu boşluğunu bu soruyu sormasına göre ölçüyorsan ben doluyum da diyemezsin öncelikle bunu bi bil. Herkesin istediği konuyu açma özgürlüğü varsa benimde var. Bende diyorum ki.. Çalışmamışım ve evet aptallık ettim diyorum. (Bu bir gerekçem olmadığını göstermez.) Ve şimdi başlasam 50 bin mümkün müdür? Olur olmaz demeni beklemiyorum kimsenin. Böyle bir şey bu sürede mümkün mü? Bunun cevabını arıyorum. Peki birbirine video satan, aşk konusu açan, o hocayı bu hocayı kötüleyenler çok mu dolu konu açıyor? Onlara niye yazmıyorsun bu yazdıklarını? Forumda gözlemlediğim bu. Çalışmayan ve çalışmaya karar veren insanlara karşı hep bu tavırda cevaplar geliyor.

Hayat bir sınav kağıdından çok daha fazlasıdır gibi güzel bir söz var. Öyledir abiciğim. Şu soruyu sordum diye linç edercesine sen ne boş adamsın demeye üzgünüm ama hakkın yok. Bak bende sana söyleyince nasıl sinirlendin. Ben sana bunu göstermek için söyledim. Çünkü kimin ne kadar dolu olduğunu böyle saçma ve kültürle, kitapla alakası olmayan bir platformda bilmemiz mümkün değil takdir edersin ki.

Bu kadar zaman çalışmadığım için dün gece uyuyamadım ve ne yapsam diye düşündüm. Çalışırken de acaba ne yapabilirim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bunun için sordum. Mümkün mü diye. Bu forumda ne desen suçlusun zaten. Geçen konuları 2 kez bitirdim diyen adamlada dalga geçmişler meslek liseli olup tıp isteyenle de... Ne diyebilirim ki.. Bu soru kafamın bi köşesinde dolandığı için boşum haklısın.

Gri koç dediğin adamı kötüleyen ilk kişilerden biriyim. Iyi bir lisedeyim arkadaşım. Aramızda bir tane fosforcu yok. (O ne demekse)

Kimseyi de bloklamam. Hiçbirinizden gaz da istemedim. Neyse, uzatmayayım.

Başarılar sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mammamia01 M kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim abilik yapma gibi bi derdim yok kaç yaşındasın bilmiyorum ben martta 21 ime giricem 2 yıldır da bu sınav bölümündeyim 12 de defter kitap açmadım sınava girdim olmadı geçen sene mezuna kaldığımda sonlara doğru çalışmayı bıraktım yine olmadı bu sene adam akıllı başlayalı 1 ay falan oldu. Burda kimsenin başarısızlığına sevinecek ya da rakip eleyecek bi adam değilim gir benim geçmiş cevaplarıma herkesi motiveye yönelik, çalışma şekline yönelik "yapıcı" yorumda bulunmuşumdur. Bana biriyle dalga geçtiğim bir mesajımı göster ya da rakip elemeye çalıştığım bir yazımı 6 yıldır bu forumdayım bu hesabı kapatır giderim bir daha da uğramam. Ben 6 ay çalışırım 1k yaparım sen 6 ayda çalışırsın 100k yaparsın biz sana diyoruz ki bu işin bi formülü yok otur çalış ne kadar oluyorsa dediğimizde anlaşılmayacak bir durum mu var? Herkes aynı şeyi yazdığı halde beklediğin cevap nedir anlamadım gitti sana otur yapabildiğin kadarını yap 20k da yaparsın diyoruz daha bunun üzerine ne dememiz gerekiyor? Doluyu boşu geçtim ben aynı şekilde devam edicem senin bi konunu gördüğümde yine bildiğim bir şey varsa yorumumu yapar geçerim bilmiyorsam zaten konuşmam durmam gerektiğim yeri bilirim çok şükür aklımız başımızda. Ben bu soruyu görmedim, buraya cevap yazmadım, bu mesajı artılayıp ortalığı kızıştırmaya çalışan tipleri de görmedim, sen de bana cevap yazmadın tamam mı? Artık ne sen benimle muhatap ol ne ben seninle ilk yazdığım mesajda ne dediysem odur. Şu an ders çalışıyorum işi gücü bıraktım sana cevap yazıyorum otur sen de çalışmaya başla. Yok troll mroll diyosun sen troll görmemişsin oğlum geçen sene, önceki sene bu konuyu açsan şu an hüngür hüngür ağlıyodun. Yine herkes kendince bir şeyler yazmış. Bırak şu forumu ben gerekmedikçe şu foruma uğramıyorum aynını sana da tavsiye ederim. Sadece çalış, tercih dönemi bana mesaj at de ki bak böyle böyle kazandım ben de helal olsun derim bu kadar basit.

• Benim açtığım ilk konuydu zaten. Ondan sinirlendim. Geçen sene forumda olsaydım hüngür hüngür aglamazdim ama Allah'ım bunlar mı üniversiteye gidecek derdim herhalde. İlk kez sınava gireceğim. Acemi olduğumu bilmen gerekirdi. Yanlış bir şey söylediysem de özür dilerim. Bunu çok sık duyamazsın burada. Başarılar tekrardan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar destan gibi yazı yazacağınıza gidin çalışın deli misiniz ya

• Başladınız mı çalısmaya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uçankeko kullanıcısına yanıt
    Evet

• Noluyo kaç kişi başladınız

Aynı durumda sayılırız. Ben Ekim sonu gibi başlamıştım sadece :) Benim hedefim 30k onunki 50k.. Benden daha iyi bir lisede okuduğu için kendisinin yapabileceğini iddia ediyor.
  • okeanospetrichor O kullanıcısına yanıt
    Okulla alakası yok. Ayrıca o kadar emin olsam sormadım herhalde dimi?
    Ekimdeki netlerinizle şuanki netleriniz nasıl konularda nerelere geldiniz merak ettimde

Konu açacaktım bunun hakkında açtım

Linki yok mu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.