Şimdi Ara

Şimdi başlasam derece yapar mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben orta halli bir devlet fen lisesinde okuyorum. Sayısalım. Başarılı bir öğrenciydim ama bazı sebeplerden dolayı şu an ortalama notlara sahibim. Geçen senelerde en düşük not alan öğrenciler 40k-50k yaptı. En yüksekleri de ilk 1000 içinde.
    Haziranda bazı nedenlerden dolayı fazla çalışamadım ama Temmuz- Ağustosta derslere nasıl asılmalıyım? Bana tavsiye verirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık çok geç, ama üzülme seneye bir daha denersin şansını.
  • 2 bin de mi olmaz diyorsunuz?

• Yaparsın tabii ki, burada moral bozmaya çalışanları takma. Daha 1 yıl var önünde.

• İlk 100k gelirse şukret

• Seni biz mi daha iyi bileceğiz sen kendin mi?

• Hocam not bi şey ifade etmiyor o sadece obp için önemli şu saatten sonra. 9-10 da full yatmadıysan, hatta hadi 9-10 da yattım ama 11'de de yaptım bir şeyler diyorsan şansın var merak etme. Yani ne demek istiyorum? Kitapları açtığında konular hakkında bilgin varsa, şansın var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekrar başlasam mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta önce başlasan 2K bankoydu.
    Sağlık olsun artık napalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana çok bağlı bir şey bu ilk 100 de olur istersen ama bu işin içinde konulari anlama kapasitesi,düzenli çalışma,yatkınlık gibi çok fazla faktör var. Düzenli olarak sınav gününe kadar bir çalışma sergilemeye çalış ben çok erken başladım geçen sene Aralık Ocak gibi depresyon tarzı bir bıkkınlık geldi ve çok bosladigim zaman oldu bu tarz şeylere dikkat et,konuların mantığını anla zekadan ziyade düzenli çalışmayı ölçen bir sınav olduğunu unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki yapabilirsiniz forumda sonuçlar açıklandıktan sonraki tavsiye konularına bakın, geçen yıllardaki konulara da göz gezdirebilirsiniz şimdiden. Kendinize en uygun çalışma stilini orada verilen önerilerle harmanlayın. Ben eylülde başladım iyi bi sıralama bekliyorum siz şimdiden başlarsanız neden olmasın?
    (Olay çok çalışmaktansa verimli çalışmakta)

• Çok çalış yaparsın erken farkına varmışsın planını oluştur vakit kaybetmeden başla.

• Egrino E kullanıcısına yanıt
    Yok 9 da normal 10 da deli gibi çalışıyordum 11 de problemler yaşadım notlarım düştü ama biraz toparladım

• chr;bear kullanıcısına yanıt
    Son iki haftadır çok fazla çalışamadım çünkü baş ağrısı çekiyordum, çok şükür azaldı gibi

• ilk bin ile ilk 10bin arasında aşırı bi fark yok.bunu belirleyen sınav anıdır

• Önereceğim şey, 2 aylık yoğun bir programla tyt ye hakim bir konuma gel ve sene boyunca tyt denemesi çöz.

AYT konularında 11 ine güveniyorsan 2 aylık süreçte 1 er kitaptan tekrar edebilirsin. LTİ göz gezdirebilirsin.
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    İlk 100 ile ilk 2000 arası neyse de 1000 10000 arasında fark var bence

• çok bi fark yoktur dedim düzgün okuyalım :)

• Sana bağlı.

• Obp kaç hocam

• Bir şeyi kafana koyduysan, çok istiyorsan ve inatla ona doğru yürüyeceksen tabii ki yaparsın.İmkansız diye bir şey yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.