Şimdi Ara

Şimdi ben bu arkadaşa napıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Sevgili Caipirinha, sizin yüzünüzden şizofren olduğumu düşünmeye başladım artık.

Birkaç gün önce bir konu açtınız ve saat gece 3 gibi bayan komşunuzun kapıyı çalıp aracının aküsünü şarj etmenizi istediğini, otoparka indiğinizde ise BMW 320d aracınızın aküsünün yerini bulamadığınızı ama yine de şarj ettiğinizi söylediniz. O mesajınız bana garip gelince sizi uyarmıştım ve mesajınızı değiştirip, "Demin" kelimesi yerine "Akşam üzeri" şeklinde belirtmiştiniz.

Ardından bugünkü ilk dikkat çeken konunuzu açıp bize veda etmiştiniz ve mesajınızda "Anadilim Türkçe değil" demiştiniz ve imzanızdaki yazıyı size sorduğumda, aslında annenizin Türk olmadığını söylediniz. Yine aynı başlık altında 4-5 tane arabanız olduğundan bahsetmiş ama az önce değindiğim mesajınızdaki BMW 320d aracınızın varlığından bahsetmediniz.

Benim açımdan tek sıkıntı, ki umarım öyle değildir, hayal dünyanızın fazla gelişmiş olması ve bizi de bununla meşgul ediyor olmanızdır. Birsüre sonra gerçeklerle hayalleri ayırt etme kabiliyetinizi yitirebilirsiniz, dikkatli olun.

Yazacak çok şey varda arkadaş bazılarını yazmış zaten, anlayana

Sanada kapak olsun sayın kaloscu

• bazı arkadaşları kapak etmişsin kimse bilip bilmeden konuşmasın buda size ders olsun adam fotoğrafını çekip koymuş bakalım ne yüzle yazıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

2 saat önce yürerken yolda, koyu renkli opel corsa araç beni görünce, bilerek su birikintisinden hızlıca geçti, yeni aldığım kot çamur suyu içinde mahvoldu.

Şimdi bu arkadaşın plakası bende var, çok sinirlendim, ilk kez birisinin arabasını boydan boya çizmeyi aklımdan geçirdim.

Elinde şemsiye varsa üstüne fırlatsaydın arabanın ben bir kere range rover a semsiyeyi kapatıp fırlattım arkadan da çok pis kufur ettim bir daha kaldırıma

yakın bile geçmez sanırım hakediyorlar o değilde araba kullanırken hiç kaldırımda yuruyenlerin yanından hızla geçtiğimi hatırlamıyorum ISLATMAK İÇİN

bunu yapanlar varya ruh hastası sizofren kişilikler bunlara her türlü ağız burun kol bacak dalmak lazım penceresi açıksa suratına tukurmek lazım

• quote:

quote:

Sevgili Caipirinha, sizin yüzünüzden şizofren olduğumu düşünmeye başladım artık.

Birkaç gün önce bir konu açtınız ve saat gece 3 gibi bayan komşunuzun kapıyı çalıp aracının aküsünü şarj etmenizi istediğini, otoparka indiğinizde ise BMW 320d aracınızın aküsünün yerini bulamadığınızı ama yine de şarj ettiğinizi söylediniz. O mesajınız bana garip gelince sizi uyarmıştım ve mesajınızı değiştirip, "Demin" kelimesi yerine "Akşam üzeri" şeklinde belirtmiştiniz.

Ardından bugünkü ilk dikkat çeken konunuzu açıp bize veda etmiştiniz ve mesajınızda "Anadilim Türkçe değil" demiştiniz ve imzanızdaki yazıyı size sorduğumda, aslında annenizin Türk olmadığını söylediniz. Yine aynı başlık altında 4-5 tane arabanız olduğundan bahsetmiş ama az önce değindiğim mesajınızdaki BMW 320d aracınızın varlığından bahsetmediniz.

Benim açımdan tek sıkıntı, ki umarım öyle değildir, hayal dünyanızın fazla gelişmiş olması ve bizi de bununla meşgul ediyor olmanızdır. Birsüre sonra gerçeklerle hayalleri ayırt etme kabiliyetinizi yitirebilirsiniz, dikkatli olun.

Sallamadan önce destekli sallayın.

Ben hiç bir başlıkda 4-5 tane aracım var demedim. Kanıtlayın öyle bir mesajımı kendimi sınırsız çizerim.

BMW de akünün yerini bulamadan şarj edebiliyorsun, akü bagajda, şarj noktası önde.

320d aracımın varlığı konusunda herkes şüpheci en iyisi kanıtlayım bari.

Özür dilerim yeni "fake avınınızda başarı sağlayayamıcaksınız.

Akhillleus denilen arkadaş hep inceden inceye laf sokmaya peşinde, neyse dar gelirliğin alemi yok.

Bu arada webbie, bmw konusunda oldukça cahil gördüm seni, o resimde aracın kontak anahtarıdır.

Şimdi ben bu arkadaşa napıyım?

• quote:

quote:

Sallamadan önce destekli sallayın.

Ben hiç bir başlıkda 4-5 tane aracım var demedim. Kanıtlayın öyle bir mesajımı kendimi sınırsız çizerim.

BMW de akünün yerini bulamadan şarj edebiliyorsun, akü bagajda, şarj noktası önde.

320d aracımın varlığı konusunda herkes şüpheci en iyisi kanıtlayım bari.

Özür dilerim yeni "fake avınınızda başarı sağlayayamıcaksınız.

Akhillleus denilen arkadaş hep inceden inceye laf sokmaya peşinde, neyse dar gelirliğin alemi yok.

Bu arada webbie, bmw konusunda oldukça cahil gördüm seni, o resimde aracın kontak anahtarıdır.

Annaammmm. Adam koymuş ya...

• Arabanın üzerine çıkıp pozda versen liseli yorumlarını unutmayız.Bakıyorum sende beni iyi takip etmişsin geçen seneki arabamı bile hatırlıyorsun güzel.
  • geçen gün arkadaşım A6 2.0TDI multitronic almış, birazcık dolandık. güzel araba.
    bende, önünde çekilmiş yada anahtar resmini koysam olur mu?
  • Olan olmuş.
    Eşşek, eşşek'liğini yapmış görevini tamamlamış.
    Durup özür dileyebilirdi..
  • Ona Küçük Sürprizler Yap.
  • Adama yalancı demişsiniz o da çıkmış doğru söylediğini ispatlamış ( ki bence çok iyi bir yöntemle ) daha neyin peşindesiniz ki?? Susmak da bir erdemdir..
  • Babasının arabası olan bir troll bu kardeşler, fazla varmayın üstüne. Zaten bloklu bende ama alıntılardan gördüm olayı. Bırakın kendi kendine takılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Ona Küçük Sürprizler Yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: paanther

geçen gün arkadaşım A6 2.0TDI multitronic almış, birazcık dolandık. güzel araba.

İtalyaya gitmedin dedin, pasaportumun resmini çekip kanıtladım, başkasının pasaportu dedin :))))

Arabanın önünde resim değil, direk kontak anahtarını koydum, onada başkasının arabası dedin :)

Babasınn arabası diyenler olmuş , doğru resmi kayıtlarda araç babamın sayılır, şirketin üzerinde araç çünkü, ama babamın kullandığı araç e250 merso, onunda anahatarını koyarız sorun değil.

Ama senin gibi züğürtleri inandıracak halim yok bundan sonra, bilen biliyor beni.

Neyse böyle küçük şeylere bile inanmayanlar var, kendime diyorum vay be ne biçim hayatım varmış diye

Neyse artık cevap vermicem bu konuya, gelen mesajlara bolca gülcem, bu sanırsam 4. kez kapak edişim forumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 28 Şubat 2012; 16:10:22 >

• quote:

quote:

geçen gün arkadaşım A6 2.0TDI multitronic almış, birazcık dolandık. güzel araba.

İtalyaya gitmedin dedin, pasaportumun resmini çekip kanıtladım, başkasının pasaportu dedin :))))

Arabanın önünde resim değil, direk kontak anahtarını koydum, onada başkasının arabası dedin :)

Babasınn arabası diyenler olmuş , doğru resmi kayıtlarda araç babamın sayılır, şirketin üzerinde araç çünkü, ama babamın kullandığı araç e250 merso, onunda anahatarını koyarız sorun değil.

Ama senin gibi züğürtleri inandıracak halim yok bundan sonra, bilen biliyor beni.

Neyse böyle küçük şeylere bile inanmayanlar var, kendime diyorum vay be ne biçim hayatım varmış diye

ad-soyad olmadığı sürece resimlerle bişey kanıtlamana imkan yok...
    pasaportun kenarının/çıkış damgasının resmini çekmek. anahtar fotosu çekip bunlar bana ait durumları yaratmak pek gerçekleri yansıtmaz.

anahtar koymak mesele değil. herkes oradan buradan anahtar toplayıp resmini koyup "bunlar benim" havasına bürünebilir...

herkesi züğürt sanıp kendini avutuyorsan yanılırsın. konuşma ve yazma tavrının hiç hoş karşılanmadığına eminim.
    egolarını tatmin etmek için "vay be ne biçim hayatım varmış" demeye devam et.

sanırım bu kendi yorumun, tamamen seni anlatan durumda. sana süper hayatında başarılar dileriz;

kendini yorumunda çok iyi ifade etmişsin zaten.(balta-sap ilişkisi). bize artık laf düşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

ad-soyad olmadığı sürece resimlerle bişey kanıtlamana imkan yok...
    pasaportun kenarının/çıkış damgasının resmini çekmek. anahtar fotosu çekip bunlar bana ait durumları yaratmak pek gerçekleri yansıtmaz.

anahtar koymak mesele değil. herkes oradan buradan anahtar toplayıp resmini koyup "bunlar benim" havasına bürünebilir...

herkesi züğürt sanıp kendini avutuyorsan yanılırsın. konuşma ve yazma tavrının hiç hoş karşılanmadığına eminim.
    egolarını tatmin etmek için "vay be ne biçim hayatım varmış" demeye devam et.

sanırım bu kendi yorumun, tamamen seni anlatan durumda. sana süper hayatında başarılar dileriz;

kendini yorumunda çok iyi ifade etmişsin zaten.(balta-sap ilişkisi). bize artık laf düşmez

Alıntıları Göster
    Sabahın 5 inde, arkadaşım intahar ettikden 1 gün sonra yazdığım mesajı paylaşıp aklın sıra bişeyler kanıtlamaya çalışıyorsun, o mesaj hiç bir şey kanıtlamaz, ve yazanlar doğru, ama babamın ciddi bişeyi çıkmadı tek değişen şey o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 28 Şubat 2012; 16:27:05 >

• allaha şükür, benim bişeyleri kanıtlamaya ihtiyacım yok.
    resim koymaya, açıklama yapmaya ihtiyacım da yok...çünkü açıklama ihtiyacı duyacağım bir yorumum/durumum da yok.

burada paylaşılan babanın rahatsızlığı yada arkadaşının durumu değil kendi hakkında yaptığın "KENDİ" yorumundur. gerisi de BOŞ...
    yazılanları doğru olarak kabul ediyorsan, sorun kalmamıştır. başarılar dilerim
  • Evet yazılanlar doğru, kabul ediyorum Ama konuyla alakası yok bunun

Konu benim su birikintisinden geçen arabayla ıslatılmam, ve devamında gelen sende BMW yok kardeş iftiraları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 28 Şubat 2012; 16:45:56 >
  • o zaman kolay gelsin.
  • geçenlerde ışıklara 30 metre bile yokken ve kırmızı yanıyorken 06 plakalı şirket aracı bir fiorino kaldırımın dibindeki su birikintisinden tam gaz geçti, sert frenle ışıkta durdu. baktım 30 sn var, koştum, sağ cama öyle bir vurdum, bağırdım, camı açacak oldu, sonra korktu açamadı özür diledi ayı, yeşil ışıktan faydalanıp kaçtı... yoksa indirip o suya sokacaktım çok sinirlendim

sonra pişman oldum keşke şirket adıyla plakasını alsaydım, şirketler eleman çıkarırken bahane arıyor nasıl olsa
  • adamı bul evine bağla sabah akşam keyfine döv hep yapmak istemişimdir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.