Şimdi Ara

şimdi ben napiyim yaa. bu kadarmı olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar adamın birine saldırdım . 250 gemimimi kaybettim . yaa ogameyi bırakıyim yoksa tekrar gelişip o adamdan intikammı aliim

• hesabı bana devret ben intikam aliim sitersen evren möhüm deeel
  • saldırarak 250 gemi kaybedilmez ki ama!
    sonda diye speedsim diye bişey var!

bir savaş kaybedince bırakmayı düşünmek oyunun mantığına ters sonuçta bu bir oyun ve yenmek de var yenilmek de zevki de burda zaten!
  • abi adamı erittim tam devralıcam mahvettin olayı yaaa
  • opps!
  • ben devralabilirim volkan92@hotmail.com dan ulaşın
  • dewretse bana dewredecek amaa nerdeee şimdi forumu bile okumuyo dur ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok arkadaşlar servet haklı . oyunu devredmiyom devam ediom kara werdim başka kapıya ama o çocuktan intikamım kötü olcak
  • bence kendi topla ona saldır.
  • servet hep sein yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PUNİSHER_

yok arkadaşlar servet haklı . oyunu devredmiyom devam ediom kara werdim başka kapıya ama o çocuktan intikamım kötü olcak

intikamını kesinlikle al
  • quote:

Orjinalden alıntı: srvt

saldırarak 250 gemi kaybedilmez ki ama!
    sonda diye speedsim diye bişey var!

bir savaş kaybedince bırakmayı düşünmek oyunun mantığına ters sonuçta bu bir oyun ve yenmek de var yenilmek de zevki de burda zaten!

+sonsuzzzzzzzz bir savaşta oyun bırakılmaz
  • sakın pes etme 4-5 günde toparlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PUNİSHER_

arkadaşlar adamın birine saldırdım . 250 gemimimi kaybettim . yaa ogameyi bırakıyim yoksa tekrar gelişip o adamdan intikammı aliim

Saldıran da sensin intikamdan bahseden de, ne iş anlamadım
    Kendin aranmışsın

• valla ben bu ise cok bozluyorum 85 tane komutam vardi bir 25 ve birde 40 komutalik parti saldiriyi yaptilar donuyolardı. o sırada 300 komutalık bi saldiri geldi kaçırdım malzemeyi elemanada online ım dedim. aradan 5-10 dakka geçmedi baktım 300 er komutalık iki saldiri daha yapiyo eleman. mesaj yazdım hemen sen hiç vazgeçmicekmisin diye kaçiricam mallari dedim oda cevap yazdı saldırı zamanlarına dikkat etmedin galiba diye. döndüm bi baktım saldırılar biri ilk 25 komuta indikten 4 saniye sonra vuruyo diğeride diğer 60 komuta indikten 2 saniye sonra vuruyo. işte o zaman nefret ettim bu oyundan her iki filoda gitti kaybım önemli değil ama adam aydan her şekilde kitliyo istedikten sonra işte bu çok kötü. bende tatil moduna aldım büyük ihtimal dönmicem oyuna ne hırs kalıyo insanda ne heves bu yüzden bırakmak istemesini anlıyabiliyorum arkadaşın. ama tebrik ederim sanırım devam kararı almış

• Hemen de ogame bırakılmaz ki yaw bu kadar mı canınız sizin ... hiç mi gemi kaybetmiycen
  • bana koordinatlarını wer bi sondalıyım
  • adam sana saldırmış olsa intikam lafını anlarım da. sen saldırmışsın adam da kendini savunmuş ne intikamı

bana da gelen çok olur öyle, hatta bi tip var hırs yaptı indirecem diye heralde, 2-3 haftada bi alıyorum filosunu, bedava harabe.
  • Kardeş oyuna devam et fakat kimseye saldırma kademeleri arttırmaya bak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.