yok arkadaşlar servet haklı . oyunu devredmiyom devam ediom kara werdim başka kapıya ama o çocuktan intikamım kötü olcak
bence kendi topla ona saldır.
servet hep sein yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: _PUNİSHER_
yok arkadaşlar servet haklı . oyunu devredmiyom devam ediom kara werdim başka kapıya ama o çocuktan intikamım kötü olcak
intikamını kesinlikle al
quote:
Orjinalden alıntı: srvt
saldırarak 250 gemi kaybedilmez ki ama! sonda diye speedsim diye bişey var!
bir savaş kaybedince bırakmayı düşünmek oyunun mantığına ters sonuçta bu bir oyun ve yenmek de var yenilmek de zevki de burda zaten!
+sonsuzzzzzzzz bir savaşta oyun bırakılmaz
sakın pes etme 4-5 günde toparlarsın
quote:
Orjinalden alıntı: _PUNİSHER_
arkadaşlar adamın birine saldırdım . 250 gemimimi kaybettim . yaa ogameyi bırakıyim yoksa tekrar gelişip o adamdan intikammı aliim
Saldıran da sensin intikamdan bahseden de, ne iş anlamadım Kendin aranmışsın
valla ben bu ise cok bozluyorum 85 tane komutam vardi bir 25 ve birde 40 komutalik parti saldiriyi yaptilar donuyolardı. o sırada 300 komutalık bi saldiri geldi kaçırdım malzemeyi elemanada online ım dedim. aradan 5-10 dakka geçmedi baktım 300 er komutalık iki saldiri daha yapiyo eleman. mesaj yazdım hemen sen hiç vazgeçmicekmisin diye kaçiricam mallari dedim oda cevap yazdı saldırı zamanlarına dikkat etmedin galiba diye. döndüm bi baktım saldırılar biri ilk 25 komuta indikten 4 saniye sonra vuruyo diğeride diğer 60 komuta indikten 2 saniye sonra vuruyo. işte o zaman nefret ettim bu oyundan her iki filoda gitti kaybım önemli değil ama adam aydan her şekilde kitliyo istedikten sonra işte bu çok kötü. bende tatil moduna aldım büyük ihtimal dönmicem oyuna ne hırs kalıyo insanda ne heves bu yüzden bırakmak istemesini anlıyabiliyorum arkadaşın. ama tebrik ederim sanırım devam kararı almış
Hemen de ogame bırakılmaz ki yaw bu kadar mı canınız sizin ... hiç mi gemi kaybetmiycen
bana koordinatlarını wer bi sondalıyım
adam sana saldırmış olsa intikam lafını anlarım da. sen saldırmışsın adam da kendini savunmuş ne intikamı
bana da gelen çok olur öyle, hatta bi tip var hırs yaptı indirecem diye heralde, 2-3 haftada bi alıyorum filosunu, bedava harabe.
Kardeş oyuna devam et fakat kimseye saldırma kademeleri arttırmaya bak..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme