Şimdi Ara

Şimdi bir ateri oyununu Android e uyarlayip google playde satsam çalmış mi olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıntı çıkarmı mesela King of fighters veya bomberman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzerini aynı mantıkla çalışanını yapabilirsin fakat aynı medyayı kullanırsan sıkıntı çıkabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. ben sadece ateri oyununu bir program aracılığıyla direkt apkya dönüştürüp play e atmayı düşünüyordum.peki başka nasıl bir değişiklik yapsam sıkıntı olmaz Türkçeye çevirsem veya böyle başka basit bir değişiklik yapmalıyım

• droidvpn D kullanıcısına yanıt
    Bence direkt yaparsan sorun çıkar

• kk king kullanıcısına yanıt
    Peki yapamicagim anlaşıldı o zaman şu işi öğreneyim öyle yapıyım cevap için teşekkür ederim

• droidvpn D kullanıcısına yanıt
    Unity 3d ile kendi oyununu yapabilirsin bence bide google play e oyun koymak yıllık 25 tl vergi gibi bişey ödemen gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kk king

Unity 3d ile kendi oyununu yapabilirsin bence bide google play e oyun koymak yıllık 25 tl vergi gibi bişey ödemen gerekiyor.

Bir defaya mahsus 25 dolar ödüyorsunuz.
  • Birilerinin fikrini ve emeğini çalarak beş kuruş kazanamazsın liseli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

Birilerinin fikrini ve emeğini çalarak beş kuruş kazanamazsın liseli.

Benim daha açık sözlü halim gibisin. Her gördüğümde +1 atıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-960471B1F

Birilerinin fikrini ve emeğini çalarak beş kuruş kazanamazsın liseli.
    Aslına bakarsan birilerinin fikrini çalmak olmuyor ateri oyunlarını Android işletim sisteminde çalışır hale getiricem Buda kolay bi iş değil sadece yararlanmak diyelim biz buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidvpn -- 5 Ağustos 2016; 20:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: droidvpn

Aslına bakarsan birilerinin fikrini çalmak olmuyor ateri oyunlarını Android işletim sisteminde çalışır hale getiricem Buda kolay bi iş değil sadece yararlanmak diyelim biz buna

Oyunu sıfırdan aynı fikri geliştirip uygulamak farklı. Olan oyunu uyumlu hale getirmek farklı.

Senin yaptığın illegal ve sana hiçbir kar getirmez. Bomberman yapmak istiyorsan kendin programlamayı ve çizim öğrenebilirsin bu kadar basit.
  • Haklısın Cevap için teşekkürler. yapacak bişey yok öğrenmeye başladım biraz daha geliştirip daha iyisini yapicam inş

• Geliştirebilirsin, ama aynı adı kullanman gerekiyor, mesela ironman oyunu yapıcaksın, yaptığın oyunun adında o geçmeli kafana göre isim koyarsan sıkıntı olur. Bazı arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmış, hırsızlık falan değildir bu.Sadece farklı bir versiyon ve standart a yeni bişeyler katmaktır! Ki bakın store'lara bu durum çok yaygın. Sen yap kardeşim hevesini kaçırmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3st3rg0n

Geliştirebilirsin, ama aynı adı kullanman gerekiyor, mesela ironman oyunu yapıcaksın, yaptığın oyunun adında o geçmeli kafana göre isim koyarsan sıkıntı olur. Bazı arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmış, hırsızlık falan değildir bu.Sadece farklı bir versiyon ve standart a yeni bişeyler katmaktır! Ki bakın store'lara bu durum çok yaygın. Sen yap kardeşim hevesini kaçırmasınlar.

Affedersinde aynı oyunun adını yapıp aynı oyunu paylaşırsan çok güzel bir tazminat davası yersin. O oyunu kullanma hakkın yok o yüzden sakın böyle bir şey yapma. Kimsenin hevesini kaçırmıyoruz gitsin kendi oyununu yapsın bizene ama milletin oyununu çalıp yüksek tazminat davası yiyince hayatı bitsin istemiyoruz
  • Kardeşim öyle bişey yok, sana demiyorum ki git birebir aynı ismi ver öyle olmaz zaten. Oyunun adı geçmeli diyorum oyunu mesela farklı bir boyutta yaparsın atıyorum 2d yaparsın ve adına dersinki mesela İronMan robot. Ama ordaki ironman geçmeli kilit nokta bu :)
  • quote:

Kardeşim öyle bişey yok, sana demiyorum ki git birebir aynı ismi ver öyle olmaz zaten. Oyunun adı geçmeli diyorum oyunu mesela farklı bir boyutta yaparsın atıyorum 2d yaparsın ve adına dersinki mesela İronMan robot. Ama ordaki ironman geçmeli kilit nokta bu :)

Hayatımda duymadım böyle bir şeyi. Iron man ismini kullanıcak telif hakkın olmadığı için her türlü tazminat davası yersin. Sen şu anda gidip yeni bir bilgisayar oyunu yapıp adını Grand Theft Auto 6 koyamazsın dostum. Bu kadar basit

Kraloyun mu sandın bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 8 Ağustos 2016; 20:15:55 >
  • Bak ozaman şu linkle duymuş olursun.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sidgames.ironrman&hl=tr
    Bu oyun adının içinde 'İron man' geçiyor. Ama adam 2d halini kendısıne göre yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3st3rg0n -- 8 Ağustos 2016; 20:58:59 >
  • quote:

Bak ozaman şu linkle duymuş olursun.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sidgames.ironrman&hl=tr
    Bu oyun adının içinde 'İron man' geçiyor. Ama adam 2d halini kendısıne göre yapmış

O adamın oyunu 1 milyon indirmeyi geçincede şöyle bir yazı görürsün "Oyun telif haklarını ihlal ettiği için marketten kaldırılmıştır"

En büyük örnek WarZ. Adamlar World War Z filmini yapıcak diye kaç yıllık oyun olan WarZ isim haklarının davasını kazanıp ismini Infestation survivor stories değiştiremye zorlamıştır.

Emin ol kimsenin oyunun ismini kullanamazsın bu adamlar oyunları hala kaldırılmamasının sebebi telif hakkı sahibi şikayet etmemiş henüz. Oyun yeterince büyüyünce her türlü şikayet edilcek. Kaç yüz tane fan oyunu sırf bu sebepten dolayı gözlerimin önünde piyasadan kaldırıldı.

Kısacası:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 8 Ağustos 2016; 21:34:08 >

• Mal sahibi mahkeme kararı ile tazminat davası açabilir.
  • Teşekkür ediyorum herbirinize sayenizde birkaç şeyde aydınlandım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.