Şimdi Ara

ŞİMDİ BİR DOMAİN ALICAM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yabancı olsun dersen ve yabancı ulkeden kredi kartı sahibi biri varsawww.NETFIRMS.COM - suan kampanyası var 4.95 dolar.
    8-9 dolarawww.godaddy.com 1.numaralı şirket diyebiliriz.

Türkiyedense gayet iyi nazar degmesin :)www.isimtescil.net

• VT den alabilirsin. Buradan alacağın hizmetten şüphen olmasın. Ama yılda 12 Yeni Türk Lirasına domain tescili yapabilirim size. Ayrıca 1 yıl sonunda domaini yenilemek kayıt ücretine. Ayrıntılı bilgi için mail ve msn adreslerimiz imzamızda mevcuttur.
  • host ile birlikte alırsanwww.kebirhost.com uygundur bence.

tek domainse 13 ytl orda. belki 3-5 milyon fazla ama onlara mail attıgımda en gec 1 saat içinde cevap geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boykot

VT den alabilirsin. Buradan alacağın hizmetten şüphen olmasın. Ama yılda 12 Yeni Türk Lirasına domain tescili yapabilirim size. Ayrıca 1 yıl sonunda domaini yenilemek kayıt ücretine. Ayrıntılı bilgi için mail ve msn adreslerimiz imzamızda mevcuttur.

nerelerdesin ?? :D pek görünmüyodun piyasada? :D sen ne ara büyüdün de host şirketi açtın da domain kayıt yapıyosun. hayırdır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

Orjinalden alıntı: Boykot

VT den alabilirsin. Buradan alacağın hizmetten şüphen olmasın. Ama yılda 12 Yeni Türk Lirasına domain tescili yapabilirim size. Ayrıca 1 yıl sonunda domaini yenilemek kayıt ücretine. Ayrıntılı bilgi için mail ve msn adreslerimiz imzamızda mevcuttur.

nerelerdesin ?? :D pek görünmüyodun piyasada? :D sen ne ara büyüdün de host şirketi açtın da domain kayıt yapıyosun. hayırdır....

Kaçtım buralardan, özellikle senden

Ne yapalım kendi çapımızda yapıyoruz bir şeyler. Amacımız insanlara yardımcı olmak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

isimtescil.net

kesinlikle isimtescil.net
  • desene ben kazık yedim sadece bir domain aldım 19 dolar amma kazık hangi link mi: namezero iyi mi sizce :(
  • isimtescil.net 6$ diyor domain icin diger firmalara gore ucuz ?
    Birde yonlendirme icin extra para almıyorlar degilmi?
  • 6$ + kdv oluyor ucuzlugu yok aslında yıllık 11-12 ytl geliyor domain isimtescil.net e de ucuz demeyin allah askina gorende 2-3 cent'e kayıt yaptıgınızı sanacak

Kalite derseniz ondan suphem yok kaliteli bir yer
  • Kardeş tk dan alsana. Hemde reklamıda kaldırabiliyosun. Bak ben bedavaya aldım.http://www.kemanprensi.tk reklamsız gül gibi kullanıyom.. saolun...
  • hostticaret.net
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.