Şimdi Ara

ŞİMDİ CROSSFIRE ZAMANI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar elimde şuan kullandığım HIS hd3870 IceQ3 turbo bulunuyor ve uzun zamandır acaba crossfire yapsammı diye düşünüyordum ve bugün siteye girdiğimde donanımhaberdeki video inceleme uzmanımız aşşağıdaki videoyu bizlere sunmuşlar..

http://www.donanimhaber.com/#H9353

Hal böyle olunca doğal olarak videoyu izledim.. video çok açıklayıcı ve net bilgiler içeren bir videoydu. açıkçası şunu söyleyim 2 tane hd3870 takılnca hiçbir belirti bile yokken benim 3870in yanına hd3870x2 koyulunca iki adet x2 ile aynı performansı verdiğini gördüm.. ve son olarak şimdi bnim ekran kartımın yanına bir adet hd3870 x2 düşünüyorum.. önerilerinizi görerek bu akşam kartı büyük bir ihtimalle alabilirim.. şimdiden teşekkürler :))

• eğer 4850 ile 3870 crossfire oluyosa 4850 al derim, 3870 x2 o kadar para verme değer ama verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 17 Haziran 2008; 12:48:45 >
  • 4000ler ile 3000ler crossfire olmuyor.

Anakartiniz nedir bu arada?
  • hocam o karta o kadar para vereceğine elindekinide sat iki tane 4850 al keyfine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

hocam o karta o kadar para vereceğine elindekinide sat iki tane 4850 al keyfine bak

• arkadaşlar öncelikle özür diliyorum.. bu konu bana ait bir konuydu ve yanlışlıkla arkadaşın nickine açtık.. şimdi kaldığımız yerden devam edebiliriz..anakartım abit ab9quad gt crossfire desteği var..ayrıca 4850 ve 4870 serileri 3870x2 nin gücü kadar güçlü değil diye düşünüyorum zaten fiyatta sorun yaşamaktayım..forumdan ikinci ede alabilirim. beni düşündüren gerçektende videoda gösterdiği kadar performans alabilirmiyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.