Şimdi Ara

Şimdi Destek Zamanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu konudaki onu alırım bunu alırım diyenler feneriumun yolunu bile bilmiyor o kadar eminim ki.
  • Ben Aziz Yıldırım'ı destekliyorum. Bırakma bizi büyük başkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

aziz gitsin cebimdeki son kuruşa kadar lisanslı ürün alırım
    Yaşım 21 bu yaşıma kadar Fenerbahçe'nin hiç bir lisanslı ürününü almadım.Öğrenciydim çünkü baba parasıyla almak istemedim.Şuan çalışıyorum çok şükür almak istersem alacak paramda var fakat almayacağım Aziz Yıldırım ne zaman istifa eder şu takımın %70'i ne zaman değişir ise o zaman gidip formaysa forma tişört ise tişört alırız.Ama ben enayi değilim zaten bu sezon berbat formalar çıkardılar parayı da sokakta bulmuyorum.1 ay çalışıyorum çalıştığımın 10/1'ini gidip bu ruhsuz takıma verip heba edemem.İster Cas Fener'i Avrupa'dan elesin isterse taraftar destek çıkmasın Aziz Yıldırım gitmeyecek Genel kurulda yine seçilecektir tek çıkar yol yargıtaydan ceza alıp başkanlığının düşmesi işte o zaman kurtulduk derim.

• Zırnık koklatmam feneriuma bu saatten sonra.
  • Daha ne kadar bu yönetimi beslemeye devam edeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

Senelerdir böyle kandırıyolar sizi hala devam ediyosunuz takımın iyiliği için desteği kesmeniz lazım

anlayamadılar ki bi türlü bak ben ne forma ne bileklik alıyorum hatta saraçoğlu nun önünden bile geçmek istemiyorum bu yönetim olduğu sürece bu böyle devam edecek
  • beyler liste yapıcam hala desteğe devam edicekleri toplicam. gerçek taraftar bugün belli oldu zaten. maskeler düştü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.