Şimdi Ara

Şimdi doktorlar devlette kaç saat çalışıp kaç saat dinleniyor nöbet dahil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sanmiom keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

trollüyor ne tıp okuması kendisi mühendislik yazacak

bu konuda daha çok hakareti vardı konu erken kaldırıldı

Şimdi doktorlar devlette kaç saat çalışıp kaç saat dinleniyor nöbet dahil
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Ben oyumu KK'ya vermekle beraber, bugun yuvam kur korumali mevduatimdan 1 milyon 400 bin lira faiz almisim, gerci cogu kur farkina gitti ama doviz uzerinden de faiz verdigi icin sag olsun kardayim yine. Hem muhalefetim, hem tayyibin imkanlarindan faydalaniyorum Şimdi doktorlar devlette kaç saat çalışıp kaç saat dinleniyor nöbet dahil 

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

7-8mılyon tlnız fılan varsa verıyor o kadar demı hocam kur korumalı bırıkımınızı hesapladımŞimdi doktorlar devlette kaç saat çalışıp kaç saat dinleniyor nöbet dahil 

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Kur degisiminden anlarsin zaten, zorlanacak bir sey yok. Ama paramin buyuk kismi ABD'de. Bu Ziraat'teki hesap sadece.

hocam o kadar parayı napcaksınız antalydan fılan bı yazlık+arsa fılan alınır 10mılyon tlye fılanŞimdi doktorlar devlette kaç saat çalışıp kaç saat dinleniyor nöbet dahil 

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Antalya'yi ne yapayim. Ayrica Turkiye'de gayrimenkuller doviz bazinda olmasi gerekenden hala cok daha pahali. Hele dolar 19 iken ev falan alan kerizlere iyi guluyorum, resmen ABD fiyatlarinda dandik evler almis oldular. Lira doviz karsisinda olmasi gereken fiyatlanmayi yapana kadar Turkiye'de yeni bir gayrimenkul almam. Dolar bu arada kisa vadede 21 liraya kadar duzeltme yapabilir ama akabinde hizlica 28-30 bandina cikmasi lazim. 5 seneye 200 lirayi rahat gececek.

İlgilenmiyorum bra üzgünüm 😔

• Hocam temel bilimler mikrobiyoloji biyokimya vs düz memur gibi çalışır hasta görmez

Klinik ve cerrahide konuma kıdeme göre değişiyor kardiyoloji asistanı akrabamız gün aşırı nöbet tutuyor

kbb profu bir başka tanıdığımız daha rahat mesela

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.