sanmiom keske < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi doktorlar devlette kaç saat çalışıp kaç saat dinleniyor nöbet dahil (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Ben oyumu KK'ya vermekle beraber, bugun yuvam kur korumali mevduatimdan 1 milyon 400 bin lira faiz almisim, gerci cogu kur farkina gitti ama doviz uzerinden de faiz verdigi icin sag olsun kardayim yine. Hem muhalefetim, hem tayyibin imkanlarindan faydalaniyorum
-
7-8mılyon tlnız fılan varsa verıyor o kadar demı hocam kur korumalı bırıkımınızı hesapladım
-
Kur degisiminden anlarsin zaten, zorlanacak bir sey yok. Ama paramin buyuk kismi ABD'de. Bu Ziraat'teki hesap sadece.
-
hocam o kadar parayı napcaksınız antalydan fılan bı yazlık+arsa fılan alınır 10mılyon tlye fılan
-
Antalya'yi ne yapayim. Ayrica Turkiye'de gayrimenkuller doviz bazinda olmasi gerekenden hala cok daha pahali. Hele dolar 19 iken ev falan alan kerizlere iyi guluyorum, resmen ABD fiyatlarinda dandik evler almis oldular. Lira doviz karsisinda olmasi gereken fiyatlanmayi yapana kadar Turkiye'de yeni bir gayrimenkul almam. Dolar bu arada kisa vadede 21 liraya kadar duzeltme yapabilir ama akabinde hizlica 28-30 bandina cikmasi lazim. 5 seneye 200 lirayi rahat gececek.
-
İlgilenmiyorum bra üzgünüm 😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam temel bilimler mikrobiyoloji biyokimya vs düz memur gibi çalışır hasta görmez
Klinik ve cerrahide konuma kıdeme göre değişiyor kardiyoloji asistanı akrabamız gün aşırı nöbet tutuyor
kbb profu bir başka tanıdığımız daha rahat mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X