Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Şimdi İst. Üni. İktisat Yalan Mı Oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlaaaaa_

quote:

Orijinalden alıntı: durnecmi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

84binde benim sıralama bu üçüne ek gazi yazmayı düşünüyorum fakat yeni klavuz yayınlanmadığı için hala hadi olmazsa korkusu telaşesi var

gazi , eski ibfdeki gazi değil; istanbul üniversitesinden şaşma derim.

yazıcam ikisinide birde gazi iktisat i.ö kaçla kapatmış geçen yıl biliyor musun?

99.400 ,, ist. üni. 99.600 yani 200 sıra daha önde ; ancak ist. üni. 1. öğretim 66.100 , gazi 1. öğretim 77.500 ( ;

bu 16 temmuzda yayınlanan klavuzdaki değil mi? geçen yıl gazi birinci öğretim 56binde kapatmış ama i.ö. bulamıyorum çünkü klavuz yeniden yayınlanacak ya gerçi çok bir şey farketmez herhalde yani umarım:\

yok hayır yazdığım sıralamalar doğrudur sıkıntı yok geçen senenin onlar..

hadi bakalım gireriz inşallah üçünden birine

umarım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

evet necmi yalan olacak gelmiyor sana senin edindiğin bilgiler doğrultusunda sıralamalarda yanlışlık varmış bizi kandırıyor ösym sen yazma,150 binlik bölümleri yaz senin gerçek sıralaman 145 bin çünkü.

avantilazio'' tequle seni çok özlemiş , en son konuştuğunuzda ceza almış 3 gün şikayet ediyor diyor, doğru mu panpa ??? Ben yapmaz avantilazio dedim , bahçelievler mezunu dedim... neyse tequlede diyo ki sen ilk 50 bine girmişin diyo şimdi ben sana mı ona mı güveneyim body ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 22 Temmuz 2012; 3:29:07 >
  • gelir bence
  • Tercihler:

1-105610537 İstanbul Üniversitesi İktisat
    2-105630162 İstanbul Üniversitesi İktisat (İÖ)
    3-107210377 Marmara Üniversitesi İktisat
    4-107230054 Marmara Üniversitesi İktisat (İÖ)
    5-106910197 Kocaeli Üniversitesi İktisat
    6-106930111 Kocaeli Üniversitesi İktisat (İÖ)

Bu şekilde dostum Hazır Şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Bi konunun b.kunu çıkarmada üstümüze yok gerçekten kim diyor geri atcak falan bunları derken mantıklı düşünüyorlar mı gerçekten merak ediyorum. Yaz kardeşim sen olmuşta bil ayrıca. Kıçımızdan bir şeyler üretip provake etmekte üstümüze yok. Burak Kılanç mış bilmem kimmiş hikaye yapmışsın puanını kazanmışsın helal olsun. 82 bin sıralaman var 1.öğretimini yaz o bile gelir ben sana diyim bi sürü sayısalcı var önünde çoğu tercih yapmaz ;)

sonuna kadar haklı benim bir sürü arkadaşım var tmde ilk onbinde ilk beş binde ama sayısal tercih edecek tercihlerde biraz abartılı yapmanda fayda var. hiç belli olmaz gelebilir.
  • Bakalım 109binle ıstanbul iktisat io gelcek mi hayırlısı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız teknik iktisat nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldfingers

Bakalım 109binle ıstanbul iktisat io gelcek mi hayırlısı :)

inşallah gelicek dostum ben bu seneden umutluym sabah kafamı bozdular ama düzeldim yine şükür :D teknik üni.de iktisat mı okunur dostum. İst. Marmara gibi 2 üniversite varken ??? Sıralamaya aldanıp tercih yapmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.