Şimdi Ara

Şimdi Xbox360 almaya gidiyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki arkadaşlar bnm evimde 1 tb lık harici harddisk var. bu harddiske xbox360 iso sunu atsam xbox360 a usb yardımıyla bağlasam oyunu kursam oynayabilirmiyim. başka bi konuda okudum bu şekilde yapan arkadaşlar varmış ama oyunun cd sini istiyormuş yine. ne anlamı kaldı o zaman harrdisk den kurup çalıştırmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

peki arkadaşlar bnm evimde 1 tb lık harici harddisk var. bu harddiske xbox360 iso sunu atsam xbox360 a usb yardımıyla bağlasam oyunu kursam oynayabilirmiyim. başka bi konuda okudum bu şekilde yapan arkadaşlar varmış ama oyunun cd sini istiyormuş yine. ne anlamı kaldı o zaman harrdisk den kurup çalıştırmanın

harici hdd'ye kurabilip dvdsiz isodan oynayabilmen için jtag yaptırman lazım
    hacking işlemi olduğundan 2. bilemedin 3. live'a girdiğinde kolayca anlaşılır ve banlanırsın
    zaten son çıkan 3 dashboard versiyonlu xboxlaera yapılmıyor, eski menü versiyonu olması lazım

dvd istediği şey ise oyunu xbox'ın hdd'sine kurup oynamak
    yasal, microsoft'un çıkardığı yöntem bu
    burada dvd istemesi normal çünkü oyuna girmeden dvdnin olup olmadığını kontrol ediyor aksi halde bir oyunu 10 kişi ortak alıp herkes kafasına göre hdd'den oyayabilirdi

• aklıma bir şey takıldı. live bağlanmadan pc den demo indirip usb bellek sayesinde xbox360 a atıp oynatabilirmiyim.son sorumdu bu. almaya gidiyorum 6 gibi çıkarım.
  • quote:

aklıma bir şey takıldı. live bağlanmadan pc den demo indirip usb bellek sayesinde xbox360 a atıp oynatabilirmiyim.son sorumdu bu. almaya gidiyorum 6 gibi çıkarım.

Evet, linkleri mevcut forumda zaten.
  • güle güle git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

aklıma bir şey takıldı. live bağlanmadan pc den demo indirip usb bellek sayesinde xbox360 a atıp oynatabilirmiyim.son sorumdu bu. almaya gidiyorum 6 gibi çıkarım.

yapabiliyormuyuz yav
    bende dünden beri demolar elde boş dvd almayı bekliyorum
    kafama tüküriim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

quote:

yapabiliyormuyuz yav
    bende dünden beri demolar elde boş dvd almayı bekliyorum
    kafama tüküriim

USB ile yapılıyor mu bilmiyorum ama PC den demo indirip bir şekilde aktarıyoruz. Ben de daha yeniyim hatta 10 dakika sonra Xbox sahibi olacağım.

• quote:

quote:

bir link atarmısın dostum.bu arada geldimi kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 15 Eylül 2010; 17:55:38 >
  • quote:

quote:

quote:

bir link atarmısın dostum.bu arada geldimi kargo

Gelmedi deli oldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_20438776/tm.htm

• arkadaşlar dün akşam 8 gibi kahraman elektronikten aldım 430 tl ye. (440 dedi 10 lira düşebildi)
    paket içeriği:

1-Xbox360 beyaz kasa
    2-Wireles controller (titreşimliymiş. ben titreşimsiz sanıyordum)
    3-Adaptör
    4-Hdmı altın uçlu kablo
    5-5 adet benim seçmiş olduğum oyunlar (alan wake yokmuş onun yerine gta4 ver dedim. oyunların arasında assasssins cred 2 nin orjinal oyununu koymuşlar.karışıklık işte)

yalnız arkadaşlar makine cd yi okurken çok ses yapıyor. yani ocakta yemek pişerken kaynayınca fokurdar ya o derece rahatsız ediyor. dolayısıyla oyunun sesini açmak zorunda kalıyorum. Cd rom da mı sorun var acaba sizinki demi böyle. bazı arkadaşlar harddiskden okutuyormuş cd rom yorulmasın diye bununla bi ilgisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 16 Eylül 2010; 10:55:07 >

• quote:

arkadaşlar dün akşam 8 gibi kahraman elektronikten aldım 430 tl ye. (440 dedi 10 lira düşebildi)
    paket içeriği:

1-Xbox360 beyaz kasa
    2-Wireles controller (titreşimliymiş. ben titreşimsiz sanıyordum)
    3-Adaptör
    4-Hdmı altın uçlu kablo
    5-5 adet benim seçmiş olduğum oyunlar (alan wake yokmuş onun yerine gta4 ver dedim. oyunların arasında assasssins cred 2 nin orjinal oyununu koymuşlar.karışıklık işte)

yalnız arkadaşlar makine cd yi okurken çok ses yapıyor. yani ocakta yemek pişerken kaynayınca fokurdar ya o derece rahatsız ediyor. dolayısıyla oyunun sesini açmak zorunda kalıyorum. Cd rom da mı sorun var acaba sizinki demi böyle. bazı arkadaşlar harddiskden okutuyormuş cd rom yorulmasın diye bununla bi ilgisi var mı?

Evet ilgisi var tabiki hdd varsa oyunu önce hdd ye yükle yoksa kısa zamanda al

• quote:

quote:

quote:

Ben de dün aldım, birazdan kargom gelir.

nereden kaça aldın

http://forum.donanimhaber.com/m_35205218/mpage_1/key_/tm.htm

ben de oradan aldım dün 430 liraya bıraktı bana. hatta bir de assassins cred 2 nin orjinal oyununu yanına da 4 adet oyun aldım. yalnız senin aldığın makine hata vermiş galiba. benimkinde böyle bi sorun yok ama cd çok ses çıkartıyor dostum bildiğin gibi değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.