@MAU: abi sen kitap yaz valla.. print edip okumak lazım bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Necessa®i
şunu söylüyeyim: 3 yıl önce bileşenler çok daha pahalı idi. Bugün 700 liraya monütör dahil iyi bir sistem toplanabiliyor ama o zamanlar imkansızdı
Bunun bir nedeninin yazılım sektörünün donanım sektörü kadar gelişmemesi olarak yorumluyorum.
zevkle okudum.
@M@U Hocam idolümsün resmen harika olmuş yazın teşekkürler bilgiler için
@M@U, sayende bilmediğimiz konuları ,eksiklerimizi giderdik . Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Arşivledim :)
Sağolun; arada esiyor, yazıyorum öyle...
okurken bir an o günlerde gibi hissettim kendimi
güzel kurgu ve güçlü yorum
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
2007de msi gts 320e 410tl vermişdim 2.eldi bide
Ben de aynısından almıştım. 23 ay kullanmış ve 24 ( Aslında son 7 ay kullanmamıştım. Oyunla işim olmadığından sistemden sökmüştüm. ) . ay Alt-Tab sorunu ile iade etmiştim. Gelen para ile GTX275 almış. Onu da bir süre kullanıp iyi fiyata satmıştım.
Aradan vakit geçti. 5770 aldım. İndirimden tabi. Sonra onu da iyi bir fiyata sattım. Sonra gene 5770 aldım. Onu da iade ettim. Sonra gene 5770 aldım. Onu kullanırken 5870 i grdüm 350 ye. Onu adım 5770 i kenera ayırdım ve gene çok iyi bir fiyata sattım.
Yanisi aslında ben aldığım GTS320 den beri ekran kartına para vermiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
Sağolun; arada esiyor, yazıyorum öyle...
Bu arada emeğine sağlık. Benim gibi birini buldum ne güzel. Ben de öyle kaptırıp gidiyorum bazen. Ama zamanla benim konular karışmaya başladı. Her açıklamanın sonu genelde insan ırkının aptallıklarına varıyor. Bir türlü şu doğru yerde durma ayarını sağlayamadım.
Sanırım bütün gün çeşit çeşit insan ile muhatap olup içime attığımdan foruma gelince baraj kapakları dayanmıyor. Bu lafın sonu gene kötü yerlere varacak fren fren freeeeeen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme