Şimdi Ara

Şimdiye kadar ki en detaylı Türkçe Mazda CX-3 testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500x ile fiyat kıyaslaması yaptığım zaman Türkiye pazarına yüksek fiyattan girdi.Tasarım mükemmel,iç mekan biraz küçük sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç ama B SUV için 90bin civarı rakamlar zor..Maksimum 80bindir ederi. Rakibi Honda HRV ne zaman gelecek acaba? Rekabet fiyatlara olumlu yansıyabilir.
  • test ve yorumları fena değildi. bu segment zerre ilgimi çekmediği için araç hakkında yorum yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

aracı çok sevdim ama sadece ilk kareyi görüp kkapattım nedeni atv haber yazısı... adamların otomobili bile tarafsız inceleyemeyecegi kanısındayım

Türk düşmanı BBC nin top gear programını hayran hayran izlersin eminim, tarafsızlık kaygılarınız birden yok oluyordur kesin

insanlara karşı önyargılı bakmadan önce objektif olmayı öğrenmelisinz, siz böyle yaparsanız karşı görüşdeki insanlar da sizin beğendiğinize ön yargıyla bakar ve bu böyle kutuplaşmaya doğru sürer gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malik Hoca

quote:

aracı çok sevdim ama sadece ilk kareyi görüp kkapattım nedeni atv haber yazısı... adamların otomobili bile tarafsız inceleyemeyecegi kanısındayım

Türk düşmanı BBC nin top gear programını hayran hayran izlersin eminim, tarafsızlık kaygılarınız birden yok oluyordur kesin

insanlara karşı önyargılı bakmadan önce objektif olmayı öğrenmelisinz, siz böyle yaparsanız karşı görüşdeki insanlar da sizin beğendiğinize ön yargıyla bakar ve bu böyle kutuplaşmaya doğru sürer gider.

konuyu kirletmeyeceğim size cevabım her şeyin hayırlısı bakalım...

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye'nin değil, belki de dünyada en iyi incelemeleri yapan biri bu abi. Bir kesime belli sıfatlar takıp o sıfatların daha da aşırılarını yapmanın anlamı yok. Açar izlersin, beğenmezsen eleştirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

Araç b sınıfı olduğu için c sınıfı araç kullanıcıları hiç bakmasın bile çünkü iç mekan ve bagaj yetersiz gelebilir

aynen gelebilir değil

geliyor

arkası mazda 3 e göre bariz dar ve basık
  • Alınacaksa Düz vites 4x2 Baz modelini alıp Ekonomik ve Performanslı bir şekilde uzun yıllar binilir.Onun haricinde 80-85'lere gelirsek Opel Mokka 1.6 Cdti Active select Güçlü motoru benzer tüketimi yaygın servis ağı ile bence daha mantıklı diğer konulardada CX-3'ten çok aşşağı kalır bir yanı yok.
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Benim Mazda3 e bile arkası dar diyor bizimkiler. Buna binemezler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Benim Mazda3 e bile arkası dar diyor bizimkiler. Buna binemezler..

mazda 3 ten sonra ancak cx5 keser
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Malik Hoca

quote:

konuyu kirletmeyeceğim size cevabım her şeyin hayırlısı bakalım...

Konuyu kirletmişin zaten kirleteceğin kadar. Süt dökmüş kedi ayağına geçtin hemen.

A haber taraflıda B haber tarafsız mı? tarafsızlık diye birşey yoktur. Senin dar pencerenden tarafsız gözüken de senden taraf zaten. Herşey net anlaşılıyor.

Konulara girip böyle alakasız yorumlar yazmayınız lütfen.

Konu olan araç belli incelleme belli test belli kelebek misali yorum yapıyorsunuz. gelelim konuya..

Aracı Autoshow da inceledim gayet güzel bir araç hoşuma gitti. içi ne geniş ne dar ama şunu net söyleyim nissan juke tan daha geniş ve kullanışlı.. Özellikle arka koltuğa oturdum rahatsızlık vermedi. Tabi benden uzun biri oturursa ne olur bilemem.
    Tasarım zaten bana göre çok güzel.. başkasına güzel gelmeyebilir.

Güzel fiyat ile bence iyi satışlar yapılabilir ama ilk önce mazda nın adam gibi araç getirmesi gerekli Türkiye ye. Showroom a gidiyorsun bakacak araç yok bomboş.

• quote:

o zaman ntv de saffetin garajını izle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.