Şimdi Ara

Simge Dizilimini Kaydetmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simgeleri kendi düzenime göre kategorilendiriyorum ve ona göre diziyorum.Browserlar, Resim Editleyiciler gibi.Ancak Başına oturan başka birisi "Simgeleri Yerleştir " deyip bu düzeni bozuyor.Başkalarının simgelerin dizilimini değiştiremeyecek şekilde bir ayarlama yapmam lazım.

Bunun için bana bi program önerebilirmisiniz??

• bana da yarar bu topic.
  • Valla benimde işime yarar varsa böyle bir yöntem.
    Kullanım alışkanlığıma göre diziyorum klasörleri bende ama kendi kendine ad'a göre felan diziyor bazen. Sinir oluyorum haliyle.
  • Yok mu yardımcı olacak biri?
  • aklıma ilk once deepfreeze geldi o da cok gereksiz bole bir şey icin...aslnda bana da lazım bole bir program
  • Evet arkadaşlar sorununuza güzel bir çözüm buldum.Bu program hem masaüstü simgelerini harika hallere sokuyor,hemde masaüstü simgelerini yerlerinden oynatılmaz hale getirebiliyor,yani sabitliyor.Çok eğlenceli.Yakın bir zamanda yayınlayacağım.
  • chingachgook bekliyoruz acele etformattan sora duzenlemek ayri bi işkence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

chingachgook bekliyoruz acele etformattan sora duzenlemek ayri bi işkence...

Kardeş şu an programı inceliyorum.En kısa sürede yayınlamaya çalışcağım.Başlığın linkini yine buraya yazarım.
  • Sorunuzun cevabı aşağıdaki linkte...
    http://forum.donanimhaber.com/m_26694324/tm.htm
  • Harikasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

Harikasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.