Şimdi Ara

simge durumuna küçülen pencereler gözükmüyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

resimde internet explorer'ın simge durumuna küçültülüp,başlat çubuğuna inmiş hali var..fakat ben pencereleri simge durumuna küçülttüğümde başlat çubuğuna iniyor ama gözükmüyor..bunu nasıl düzeltebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Simge Durumuna Küçülen Pencereler Gözükmüyor

Simge durumuna küçülen pencereleri göremiyor musun? Bu yaygın bir sorundur ve bunun birkaç nedeni olabilir.

• Görev Çubuğu Ayarları: Görev çubuğu ayarlarında, simge durumuna küçültülmüş pencerelerin gizlenmesi seçeneği etkinleştirilmiş olabilir. Görev çubuğuna sağ tıkla ve "Görev Çubuğu Ayarları"nı seç. Ardından, "Simge durumuna küçültülmüş pencereleri gizle" seçeneğinin işaretinin kaldırıldığından emin ol.

• Windows Gezgini Ayarları: Windows Gezgini'nde, simge durumuna küçültülmüş pencerelerin gösterilmemesi için bir ayar olabilir. Windows Gezgini'ni aç, "Görünüm" sekmesine git ve "Simge durumuna küçültülmüş pencereleri görev çubuğunda göster" seçeneğinin işaretli olduğundan emin ol.

• Üçüncü Taraf Uygulamalar: Bazı üçüncü taraf uygulamalar, simge durumuna küçültülmüş pencerelerin davranışını etkileyebilir. Bu uygulamaları geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.

• Sistem Dosyası Bozukluğu: Nadir durumlarda, sistem dosyası bozukluğu simge durumuna küçültülmüş pencerelerin kaybolmasına neden olabilir. Sistem Dosyası Denetleyicisi (SFC) taraması yaparak sistem dosyalarını taramayı ve onarmayı deneyebilirsin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra, simge durumuna küçültülmüş pencerelerin hala görünmüyor olması durumunda, daha fazla sorun giderme adımı için Microsoft destek web sitesine başvurman önerilir.

Simge Durumuna Küçültülmüş Pencereler Açılmıyor

Simge durumuna küçültülmüş pencereler açılmıyorsa, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Pencereyi Yeniden Başlat: Simge durumuna küçültülmüş pencereyi görev çubuğunda sağ tıkla ve "Pencereyi Yeniden Başlat" seçeneğini seç.

• Görev Yöneticisi: Görev Yöneticisi'ni aç (Ctrl + Shift + Escape) ve "Ayrıntılar" sekmesine git. Simge durumuna küçültülmüş pencereye karşılık gelen işlemi bul ve üzerine sağ tıklayıp "Görevi Sonlandır" seçeneğini seç. Ardından pencereyi tekrar açmayı dene.

• Uyumluluk Sorunları: Pencereyle ilgili uyumluluk sorunları olabilir. Pencereye sağ tıkla, "Özellikler"i seç ve "Uyumluluk" sekmesine git. Farklı uyumluluk modlarını dene ve pencerenin açılıp açılmadığını kontrol et.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de var. Yeni bir başlık açmak istemedim. İşletim sistemi 98SE.
  • Çubuğa sağ tıkla ekranı kapla de ne olacak?
  • çok ilginçtir dünden beri bende de aynı olay var. Konu biraz eski ama olayı anlayamıyorum. Sanırım bir çeşit virüs girdi bilgisayara ve buna sebep oluyor. Ne yapıcam bilmiyorum durum kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLiM_BoY

arkadaşlar kısaca sorunum şu..

resimde internet explorer'ın simge durumuna küçültülüp,başlat çubuğuna inmiş hali var..fakat ben pencereleri simge durumuna küçülttüğümde başlat çubuğuna iniyor ama gözükmüyor..bunu nasıl düzeltebilirim?

Bu arada her yerde seni görüyorum çözüm ararken çözüm bulabildin mi?

• kullandığın oturum adını kaldır başka bi oturum ekle o zaman düzeliyor bende de öyle olmuçtu ben öyle düzelttim
  • 10 yıllık hortatma buyrun gelsin. Herhangi bir oyunda alt tab yaptığımda görev çubuğuna düşmüyor, oyun çalışıyor ama görev çubuğunda yok sadece alt+tab ile ulaşabiliyorum. Saatlerce açık unuttuğum uygulamalar oluyor varmıdır bir çözümü ? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.