Bildirim
Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors) (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Meaning Of Life eline sağlık mesajlarını gruplandırarak atarsan daha çok faydalı olur bir sayfada ortalama 20 mesaj var sence bir sayfada 20 tane simgenin mi olması güzel yoksa 100 yada 200 tane olması mı güzel yani 5erli 10arlı gruplarsan daha güzel olur bence birde konu sadece simge konusu değil fare işaretçileride paylaş biraz -
-
-
Paketleri indirmek için resimlere tıklayın. Deviantart'ta Rhor nickli birinin çalışmalarıdır. Elimde topladıklarımın hepsi var. Sıkıştırdığım zaman 165mb yapıyor. Belki akşama upload ederim.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 12 Nisan 2010; 11:31:30 >
-
-
-
çöp kutusu iconlarını değiştirince otomatik olarak boş-dolu görünümü değişmiyor. yenile yapınca icon değişiyor. nasıl düzeltebilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: emreee85
çöp kutusu iconlarını değiştirince otomatik olarak boş-dolu görünümü değişmiyor. yenile yapınca icon değişiyor. nasıl düzeltebilirim?
eski haline getirerek :) yani yeni halinin düzeleceğini sanmıorum.. -
quote:
çöp kutusu iconlarını değiştirince otomatik olarak boş-dolu görünümü değişmiyor. yenile yapınca icon değişiyor. nasıl düzeltebilirim?
ben de onun çözümünü arıyorum ama henüz bulamadım bulursam paylaşırım -
quote:
Orijinalden alıntı: soulcubee
quote:
ben de onun çözümünü arıyorum ama henüz bulamadım bulursam paylaşırım
http://forum.donanimhaber.com/m_39115366/tm.htm
-
iyi oldu bu, eline sağlık hocam -
-
Bakalım şu Rhor'da ne simgeler varmış -
herkesin beğeneceğine eminim umarım -
Beğendim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X