Şimdi Ara

Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
3
Favori
66.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mac iconları güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

@delta1

Mac iconları güzelmiş

öyleler :)

Fakat mimlendiğimdenmidir nedir dA daki bir arkadaş bu iconları çalıntı olduğunu imâ ediyor. Kendisi önceki dA üyeliğinde mac iconları yapmış ve aynıları olduğunu iddaa ediyor. Mimlendim derken daha önce 1-2 akılsızlık yapıp çalıntı iş yapmıştım . Fakat bunlar öyle değiller. Aklımı başıma topladım ve el emeğiyle yaptım fakat lanet olası amerikalı inat ediyor. Halbuki kendisi önceki dA sayfasında kendi yaptıgı MAC iconlarının download larını dahi kaldırmış daha önce indirip yaptım dese

1- Bugüne kadar beklemezdim
    2- İconlara dikkatli bakarsa aradaki farkları görecektir.
    3- Sonucta bunlar APPLE in tasarımları bunu photoshopta icona 10 kişi dökse elbet benzeyen tarafları olacaktır.

Not: İconların Preview tarzları arkadaşın eski dA sayfasındaki yaptığı iconların preview tarzlarına benziyor acaba ondanmı kıllandı bu ? Sorun teşkil ediyorsa değiştirebileceğimi yazdım. Bakalım ne saçmalayacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathetic09 -- 30 Mart 2010; 14:51:14 >

• icon packager programıyla dosya iconlarını değiştirdim ama hoşuma gitmedi şimdi eski haline döndürmeye çalışıyorum ama orjinal haline döndüremiyorum.. win 7 kullanıyotum nasıl çözebilirim arkadaşlar bilen var mı?
  • arkadaşlar güzel simgeler var ellerinize saglık ama ben bu simgeleri bilgisayarıma nasıl uylayacagım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

arkadaşlar güzel simgeler var ellerinize saglık ama ben bu simgeleri bilgisayarıma nasıl uylayacagım ?
  • necrovirus neresine uygulayacaksın, klasörler için sağ tıkla özellikleri tıkla özelleştirden yapabilirsin

bilgisayarım belgelerim geri dönüşüm kutusu için masa üstünde sağ tıkla özellikleri tıkla oradan değiştirebilirsin

ya da iconpackager gibi bir program kullanabilirsin...
  • fragmagedon xpde kolaydı klasör seçeneklerinden halledilebiliyorduk, burdan yola çıkarak bir ihtimal regedit ayarlarından olabilir, yada direkt olarak shell32.dll dosyasını düzenleyebilirsin, en sağlıklı yöntem ise iconpackager gibi bir program kullanmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlass

icon packager programıyla dosya iconlarını değiştirdim ama hoşuma gitmedi şimdi eski haline döndürmeye çalışıyorum ama orjinal haline döndüremiyorum.. win 7 kullanıyorum nasıl çözebilirim arkadaşlar bilen var mı?

arkadaşlar yok mu yardım edebilicek biri?
  • quote:

quote:

icon packager programıyla dosya iconlarını değiştirdim ama hoşuma gitmedi şimdi eski haline döndürmeye çalışıyorum ama orjinal haline döndüremiyorum.. win 7 kullanıyorum nasıl çözebilirim arkadaşlar bilen var mı?

arkadaşlar yok mu yardım edebilicek biri?

win7de kullanmadım ama ilk aklıma geleni söyleyeyim orijinal veya yakını win7 teması ara, başka türlü nasıl geriye döner hiç hatırlamıyorum
  •  Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors)

Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 31 Mart 2010; 22:43:58 >

• @soulcubee
    İconlar süper..
  • PixeloPhilia 32PX Icon Set by *omercetin

Simgeler, Pngler, Fare İşaretçileri (Icons, Pngs, Cursors)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meaning Of Life -- 4 Nisan 2010; 22:38:35 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.