Bildirim
Simgeleri kucultemiyorum
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
görünüm ayarları ile oynadın mı yani masaüstünü özelleştir bölümünden görünüm menüsünden simgelerle ilgili bir kısım var oraya bak düzelir -
Masaüstü>Özellikler>Ayarlar>Gelişmiş, önce buraya bak.
Sonra da Bilgisayarım'dan performans özelliklerinin gelişmişine bak, büyük simge küçük simge ayarı olacaktı bir yerde.. -
görüntü özellikleri-görünüm-efetkler- simge boyutu -
Arkadaslar Tum hepsine baktim fakat hala duzeltebilmis degilim Yardimlariniz icin cok tesekur ederim..
Bluetime Goruntu ozelliklerine nerden ulasacam > -
masaüstünde sağ tıkla -
quote:
Orjinalden alıntı: Honest
Arkadaslar Tum hepsine baktim fakat hala duzeltebilmis degilim Yardimlariniz icin cok tesekur ederim..
Bluetime Goruntu ozelliklerine nerden ulasacam >
Arkadasim simdi buldum kucuk simgeyi sectim simgeler kucultu fakat eski boyutlarina ulasmadi ve simgelerin arasindaki bosluklar olagan halinden cok fazla acildi...
ufakligin bu tur yerleri girip kurcaladigini sanmiyorum... FN tusu ile olan olmus dusuncesindeyim fakat onu da bulamadim Toshiba M45-S359 Modeli Yardimci olursaniz sevinirim.. -
onun için görüntü özelliklerinden görünüm-gelişmişten simgeyi seç boyutunu ayarla
aralık için simge aralığı dikey yatay var orada
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X