Şimdi Ara

SimRaceWay - Online Racing Game (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Videolar açılmıyor.
  •  SimRaceWay - Online Racing Game
  • çok iyi çook
  • RF2'ye o kadar para vereceğime buna verseymişim keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

RF2'ye o kadar para vereceğime buna verseymişim keşke

bir süre sonra sıkıyor
  • 2 yeni pist daha yapım aşamasında.Neden normal pistler yapmazlar ki ? veya buna uygun Nascar aracı çıksında bir anlamı olsun

Darlington imiş galiba bu

SimRaceWay - Online Racing Game

Bunu bilmiyorum

• Yarın ;

• Bugün ücretsiz ;

• TopGear Test Pisti yakında ...

AutoClub Speedway yakında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 12 Temmuz 2013; 12:47:39 >
  • AutoClub Speedway oyuna eklendi
  • Simraceway kapanacakmış ? Ayrıca kapandıktan sonra da bu zamana kadar satın alınmış içerikler de kullanılamayacakmış.

http://www.virtualr.net/simraceway-shutting-down-soon
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Peki bu oyuncuların paraları ne olacakmış? Bende bir gazla yanlış hatırlamıyorsam 15 dolarlık araç satın almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Peki bu oyuncuların paraları ne olacakmış? Bende bir gazla yanlış hatırlamıyorsam 15 dolarlık araç satın almıştım.

Valla detayını bilmiyorum. Bende haberi görünce çok şaşırdım. Acaba yanlış anlamış olabilir miyim diye tekrar baktım ama durum bu galiba . Halbu ki içerisinde İstanbul Park ın da olduğu güzel bir içerik paketi haberi verilmişti. Umarım yanlış haber vermişdir.
  • Benimde hesabım vardı gitti yani paralar.
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Öyle bir hakları olamaz en kötü oyunu bu haliyle bırakıp geliştirmeyi durdururlar, yakında belli olur bakalım.Keşke iade olsada yolumuzu bulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Öyle bir hakları olamaz en kötü oyunu bu haliyle bırakıp geliştirmeyi durdururlar, yakında belli olur bakalım.Keşke iade olsada yolumuzu bulsak

Bu haliyle bıraksalarda serverlar kapanacağı için nasıl oynayacak insanlar,online bağlanılıyor sonuçta.20 dolar yatırmışım iade olayı olsa hakkaten çok güzel olur
  • yatırdığım paraları geri istiyorum veya yeni bişey yapılacaksa onu bedava kullandıracaklar.O kadar kullanıcı var yapmazlarsa Ignite Game yeni yapacağı projelerde de batar

Şurada birşeyler yazıyor anlayan çevirirse

http://community.simraceway.com/index.php/topic/977-virtual-r-news-report-that-simraceway-is-shutting-down/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 30 Temmuz 2013; 21:45:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Çalışanlardan ayrılanlar olmuş ama kapanma diye bir şey söz konusu değil diyor stafflar. Tamamen dedikoduymuş, virtualr'ye de geçirmişler böyle bir şey yazdılar diye :)

Bu arada oyun hakkındaki fikirlerimi de yazayım. Yaklaşık 1 ay önce denedim ve birkaç saat oynadıktan sonra bıraktım. Bekliyor hala, silmedim ama bir ara yine denicem. Öncelikle fizikler çok eksik geldi, araçlarda gereksiz bir ekstra yol tutuşu var, gereğinden fazla kolay sürülüyor, sanki aidler açıkmış gibi. Bir de yeterli sayıda online kişi göremedim. 70-80 kişi vardı ben girdiğimde. Şu an artmıştır belki ama artmadıysa kapatmayı düşünmeye başlasınlar :)

Onun dışında araç ve pist seçenekleri geniş tutulmuş, gayet güzeller. formula araçlarının saçma ücretlerini saymazsak fiyatlar da fena değil gibi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.