Şimdi Ara

Sims 2 ek paketler sorun???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.foruma yeni üye oldum arkadaşlar.şimdi gelelim sorunuma
    Sims 2 oyununu sorunsuz yükledim.we ek paketleride war.ama bi türlü yükleyemiorum.sadece bon voyage oluor.sorunum ise update.4.cd'yi istior,takıorum ama olmuor.arkadaşlarıma sordum.4.cd'yi istediği yerde pc nin fişini çek dediler.bu sefer university logosu açık kalıor açıkmıor,ofb açılıor tam 3 mahallein gösüktüğü yere gelcek son anda hata werip kapatıor,nightlife hiç açılmıor.PUFFFFFFFFFFFF.4.cd neden olmuor ki.nese bi yardımcı olursanıs çok çok çok çok..... sevinirim

• evet aynı sorunu bende yaşıyorum banada bu yöntemi açıkladılar.Ancak gerçektende olmuyor.Arkadaşın dediği gibi 4.cd istiyor fakat taktığımızda ne yazıkki sonuç alamıoyoruz.Bende donanımhabere yeni üyeyim bütün istediklerimi bu sitede bulabiliyorum diye üye oldum fakat sims kadar özellikle çocukların tiryakisi olduğu bu oyunun çözümünü ne yazıkki bulamadım kardeşim bu oyunu çok istiyor ancak ne yazıkki yükleyemiyorum.Donanımhabere güveniyor ve bende bu sorunun cevabını arkadaşla birlikte bekliyorum....
  • Bir fikir olsun diye söyleyeyim, önce Sims-2'yi kur, ardından crack vs. yapmadan University'i kur. The Sims 2 Nightlife, The Sims 2 Open For Business ve diğer eklenti paketlerini yükle. Sonunda yine crack yapma, image dosyasıyla çalıştırmaya çalış.

Bende Open For Business sorun çıkarmıştı, diğerleri çalıştı. Yani Cd'lerde de sorun olabiliyor. Biraz uğraşmak, araştırmak lazım.
  • çok teşekkürler en kısa zamanda ben deneyeceğim arkadaşta mutlaka öyle yapacaktıkr
  • arkadaşım o sorunu bende yaşadim çözüm çook basit 4.cd yi yeni bir cd ye kopyala ve adini Sims2_4 yap.update edecektir update de hata verirse cd bozuktur.dvd olanlar içinse adi Sims2 olacak

Not:Sims2_4 diye yazilacak büyük kücük harf fark ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.