Şimdi Ara

Sims 2 oyununda sistem donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sims 2 oyununu oynarken yarım saat sonra sistemimde donma oluyor. Bende resetlemek zorunda kalıyorum. acaba sebebi sistemdenmi , işletim sistemindenmi yoksa oyundan mı kaynaklanıyor. Bir yardım bekliyorum.
    Windows vista ultimate 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Sistem özellikleri imzamda yazılıdır.

• Bendede knight online de donma var :(
  • aynısı bende de oluyor. sistem tamamen donuyor. Num lock ışığını dahi açıp kapatamıyorum. Ancak bi iki dakika bekledikten sonra tekrar kendisi düzeliyor. Büyük ihtimal oyunlarda sorun var. Benim oynadığım sistemde sorun olabileceğini sanmam. Gördüğüm kadarıyla seninkinde de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasagi

Sims 2 oyununu oynarken yarım saat sonra sistemimde donma oluyor. Bende resetlemek zorunda kalıyorum. acaba sebebi sistemdenmi , işletim sistemindenmi yoksa oyundan mı kaynaklanıyor. Bir yardım bekliyorum.
    Windows vista ultimate 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Sistem özellikleri imzamda yazılıdır.

Sims 2 oyununu düzgün ilaçlamazsanız bunu yapar. Düzgün bir cd ile tekrar kurun. Fx 5200 ekran kartıyla oynuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Orjinalden alıntı: sasagi

Sims 2 oyununu oynarken yarım saat sonra sistemimde donma oluyor. Bende resetlemek zorunda kalıyorum. acaba sebebi sistemdenmi , işletim sistemindenmi yoksa oyundan mı kaynaklanıyor. Bir yardım bekliyorum.

Sims 2 oyununu düzgün ilaçlamazsanız bunu yapar. Düzgün bir cd ile tekrar kurun. Fx 5200 ekran kartıyla oynuyorum...

Sims 2 oyununu maalesef korsan kullanıyorum. Haliyle crack yapıyorum. O yüzden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.