Şimdi Ara

sims 2 yardım, lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, sims 2 de inşaat yapamıyorum, internette araştırdım daemon tools la image dosyaları varmış, onları nereden indirebilirim. ne yapmam gerekiyor, yardım edermisiniz.

• ben de baktım nasıl oluyo
  • "mdf" ve "mds" uzantılı iki dosya var.Bu dosyalar deamon tools isimli emülatör programın göreceği dosyalar.Bu 2'sini temin edip (oyunu aldığın yerden yada internetten) Deamon Tools isimli programı kurman,bunları programa göstermen lazım.Bunları yaptıktan sonra oyuna girince inşaat modunu kullanabileceksin.Bende bu 2 dosya var ancak şu an gönderemem.
  • Ya da herhangi bir ek paketi yüklersen düzelir...
  • bu sorun bendede vardı ama bunları yapınca düzeliyo...

THE SİMS 2 KURULUM
    1.Oyunu silin ve yeniden kurun ama crackini yapmayin yani orjinal exe kalsin!!!
    2.Ilk once (http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.htm) bu adresten Daemon Tools v3.47 programini indirin ve kurun!!!
    3.Daha sonra bir image dosyası yüklemelisiniz.

Bu image dosyasını GameCopyWorld - The Sims 2 / Die Sims 2 - No-CD No-DVD Trainers & Game Fixes adresinden yükleyeceksiniz.
    Açılan sayfadan The Sims 2 v1.0 [ALL] No-CD/Fixed Image #2 adlı dosyayı seçin. Tıklayınca, bir pencere açılacak ve karşınıza mirror listesi gelecek.
    Online olan bir mirror seçip yükleyin.
    Yüklediğiniz dosyayı WinRar ile açın, (yoksawww.winrar.com'dan yüklenebilir) içindeki dosyaları bir klasöre kopyalayın.
    4. Daemon Tools'u açın, aşağıda çıkan simgeden mount image yapin ve yüklediğiniz dosyaları (MDS ve MDF uzantılı), hangi klasörde ise seçin.
    5. Böylece sanki bilgisayarda Sims CD'si takılı gibi olacak, böylece artık oyunu oynayabilirsiniz.

• =) Gamecopyworld'e qirilmio:S
  • Arkadaşlar sorduğunuz sorunun asıl çözümü daemon tools falan değil.Ancak o da bir alternatifdir.Çözümü uzun bir şekilde anlatacağım.Öncelikle daemon tools ne işe yarar onu anlamalıyız.Deamon tools kurulu olan bilgisayarda sanal(olmadığı halde varmış gibi gösterilen) bir DVD sürücüsü açar.Buraya image dosyası yerleştirirsiniz ve oyunla ilgili herşeyi buradan yaparsınız.Deamon tools olmaz sa olmaz mı diyenler için cevap şudur: Deamon toolsdan DVD yerleştirdiğiniz zaman bilgisayarda normalde öyle bir DVD olmadığı için oyun onu orjinal olarak görecektir.Son nesilde çıkan oyunlar bu şekilde sizden orjinal CD\DVD istiyor.Eğer yoksa oyun açılmıyor veya sims 2 de olduğu gibi oyunun her fonksiyonları çalışmıyor.Bu sorunu düzeltmek için çıkarılan daemon tools her bilgisayarda işe yaramıyor.Bu sebeple oyunun orjinalini almak en doğru yöntemdir.Eğer orjinalini almak istemiyorsanız yapılacak yöntem daha değişiktir.Yine korsan olarak oyun için herhangi bir ek paket almak.Ben "pets" i aldığım zaman bu sorun düzeldi.Tabi ki bende böyle oldu diye herkesde böyle olmak zorunda değildir.Ben sadece paylaşım olun diye ek paketin adını verdim.Yani diğer bilgisayarlarda başka ek paketlerle olabilir.
    Açıklamamda yardımcı olmuşumdur umarım.Sims 2 hakkındaki sorunlarınız, hileleri, ek paketleri ve stuff paketleri için ekleyin:
    cemm_01_01@hotmail.com

sims 2 yardım, lütfen

• Gidin orjinalini alın lütfen Neyse güzelce anlatılmıs bende yapamıyordum üni yi nightlife ı ve petsi ardından ofb ile season ı yükledikten sonra düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.