Şimdi Ara

Simtaş Icf hakkında bilginiz varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ICF açılımı türkçesi ISI CİHAZLARI FABRİKASI.ICF bildiğiniz gibi SİMTAŞ soba fabrikasının devamdır ICF firması şu anda ankestrada tamamen yerli üretimde kapasitesini ve ürünlerini piyasaya sunmuş ve beğeni kazanmıştır.ürünlerde çok kaliteli ve fiyatlarıda çok uygun biz servisi olarak bu ürünlerini biz çok sık bir şekilde montajını yapıyoruz ve müşterilerimizden ürün hakkındaki düşüncelerini paylaşıyoruz
    şu anda müşterilerimiz çok memnun güvenerek alabilirsiniz camlı domino ocakları en çok beğenilen ocakları arasında yine aklınıza takılan bir sorununuz olursa yazarsınız problemi paylaşırız
  • Yaklaşık 1 yıldır ICF'nin üçlü ankastre setini kullanıyorum. Bence çok şık(özellikle fırın), kaliteli ve kullanışlı. En azından Türk markası. Yabancı markalara daha fazla para kaptırmayın derim ben. Herhangi bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Zaten arıza ihtimali tüm markalarda var. Önyargılı olmayın bence, gözünüz kapalı alın...
  • Merhaba spookyman15 ,

Simtaş (ICF) ürün ve müşteri memnuniyeti bakımında gayet başarılı bir firmadır.

Firma üretimi Eskişehir'de Yapılmaktadır.

Ürünlerin tamamı 2 sene garantilidir. Ürünler evinize teslim edildikten sonra 0 800 341 48 16 nolu İCF müşteri danışma hattından randevu alınarak ücretsiz montaj yapılmaktadır.

Almayı düşündüğünüz model ve ürüne göre bizimlede irtibata geçebilirsiniz.
    Bize diğer sorularınızla ilgili olarak (konu kısmına donanımhaber ve k.adınızı yazarak ) info {et} ozelsiniz.com e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Camlı ve promosyonda olan ürünlerden bir kaçını ekliyorum inceleyebilirsiniz:

http://www.ozelsiniz.com/?urun-76441-ICF-Ozel-Fiyatli-Ankastre-Set.html 3 lü set 589 TL peşin fiyatına Garanti ve İşbank Kredi kartı 12 Taksit
     Simtaş Icf hakkında bilginiz varmı?

İCF Daisy Ankastre Set

İCF Professional Cooking Ankastre Set

İCF Handytrio Ankastre Set (v2)

ICF ürünlerinde kargo bedeli alınmamaktadır.

İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 13 Ağustos 2011; 17:32:36 >

• Arkadaşlar ICF sağlam markadır, kesinlikle gözünüz kapalı alabilirsiniz. Şu an 3 lü set 600 lira tekzen'de...
  • Yıllar önce bizim de kömürlü sobamız vardı ve tuğlalarının etrafında taşlaşmalar oldu,bir kısmı kendiliğinden kırıldı vb.
    O zaman firmaya çok hayır duası etmiştim (!) ama meğerse Ankara Belediyesi o yıl millete sanayi tipi ve sobalara uygun olmayan kömür kakalamış.Sobanın kabahati değilmiş yani.
  • diyebileceğim tek şey helal olsun adamlara güzel mallar yapıyorlar fiyat çok uygun.
  • SAKIN ALMAYIN 2 AY ÖNCE ALDIM,PİŞMAN OLDUM. SERVİS YOK, (KAĞIT ÜZERİNDE VAR GÖRÜNÜYOR) ANKASTRE FIRIN VE OCAK ALDIM 1,5 AY GEÇMEDEN İKİSİ DE ARIZALANDI,ŞİMDİ GARANTİDEKİ ÜRÜNÜN PARÇALARINI PARA İLE SATMAYA ÇALIŞIYORLAR.
  • Kapandı herhalde hiç ürünü yok piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.