Şimdi Ara

simtel araba buzdolabı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simtel araba buzdolabı aldım fakat evde çalıştırmak istiyorum adaptör gerekiyor ama hangi wattlık olacak bilmiyorum ısıtma özelliğide var. cihazın üstünde
    DC 12V
    soğuk:38-66 watt
    sıcak:30-65 watt yazıyor
    nasıl bi adaptör almalıyım 27watlık aldım bi tane (en yükseği oydu pazarda) yandı :( yardımcı olursanız sevinirim

• minimum 80 waat lık lazım sana hiç birşey bulamazsan git bir tane bilgisayar psu su al işini görür hemde daha ucuza alırsın bira boyutu büyük ama idare edersin artık
  • İster bunu yada en az 80Watt olanından alabilirsin. Linkteki ürünü alırsan yıllarca bir şikayetin olmaz.
    http://www.yildirimadaptor.com/tr/subacdc.asp?ID=9
  • @heradam arkadaşımın dediği yıldırımın adaptörü güzel bir adaptör aynısından bende de var gayet stabil ama bu iş için çok tuzlu kaçar bence herhangi bir bilgisayar power suply i işinizi görecektir hem kısa devre koruması falan da mevcut fiyat da trafolu adaptörlere göre gayet iyi her bilgisayarcıda bulabilirsiniz hatta bulabilirseniz eski hurda kasalardan birinden sökebilirsiniz
  • Simtel araba buzdolabi BİM in sattıklarından ise zaten 220 ile çalışabiliyor sizinki farklı bir model mi?
  • bilgisayar power supply si işinizi görecektir.

büyük soketteki yeşil kablo ile herhangi bir siyah kabloyu birbirine bağlarsan çalışır psu sarı ve siyah kablolardan da 12v alırsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 1 Kasım 2008; 12:21:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.