Yayıncılığını tinyBuild'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Casey Donnellan Games'in yaptığı komedi simülasyon oyunu Kill It With Fire, mobil cihazlara geliyor.
Daha önce PC için çıkışını yapan oyun yalnızca iOS ve Android için değil, ayrıca PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de duyuruldu. Oyun 4 Mart'ta ücretsiz bir şekilde App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacak. Oyunun videosunu, tanıtım yazısını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.
Tanıtım Yazısı
İnsanoğlunun en eski ve ölümcül düşmanı, örümcekler. Lisanslı bir Kill It With Fire imhacısı olarak karşılık verme zamanı! Cephaneliğini topla ve bu sekiz bacaklı tehdidin peşinde zaman, mekân ve banliyöde yolculuk et, bu sıraya göre gitmek zorunda da değilsin.
Örümcekleri alt etmek için onların tek zayıflığını kullanmalısın: ATEŞ. Ya da mermiler. Ya da patlayıcılar, ninja yıldızları, bir şeylerle ezmek... Aslında neredeyse her şey. Ancak bu her şeyin kolay olacağı anlamına gelmiyor. Önce örümcekleri bulman gerek. Avını, yüzlerce saklanma yeri içerisinde bulmak için son teknoloji eklem bacaklı takip teknolojisini kullan. Sonrasında her şeyi ateşe ver ve bu bitince de örümceği tavayla parçala. Kesin sonuç almanın tek yolu bu.
Çocukları, hayvanları öldürmeye teşvik eden leş bir oyun
drothee
kullanıcısına yanıt
Bide komedi yazmış
WB
kullanıcısına yanıt
Çook böyle oyun var yapacak bişey yok, postal serisi ve hatred varken bu oyun çocuk oyunu kalır.
Ben küçükken gta3 de nefes alan insan bırakmıyordum. Quake 3'te testere ile adam kesmece oynuyordum. Bu bence gayet çocuk oyunu.
Yorumlarda 90larda ve 2000lerin başında çıkan oyunları oynamam yumuşaklar bu oyunu canice olmuş hahah, o yıllarda çıkan oyunların yanında bu Nintendo oyunu gibi kalıyor.