Şimdi Ara

Simulasyon Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 hafta önce iyi bir sistem almıştım ama simulasyonu kurmaya fırsat bulamadan acele satmak durumunda kaldım.

Tekrar'dan bir sistem toparlıyorum.

Eski sistemin hemen hemen aynısı birşey topladım nasıl olmuş sizce ?

AsRock Z77 Pro3 Intel LGA1155 1600MHz

İntel Core i3 2120 3,3GHz

Corsair Vengeance LP 1600mhz 8 gb (2x4)

Sapphire HD 7850 1GB 256 bit .

Seagate barracuda 500gb 16mb cache sata 3 HDD

Aerocool Strike X 600W ( 12V tam 600W )

Aerocool Strike X GT

1475 lira tutuyor.

Eksenden alacağım arkadaşlar, şahsen hizmetlerinden memnunum, evime de yakın. World'e taksit de var.

BONUS-AXESS'im yok. Vatandan tavsiye vermeyiniz.

Flight Simulator X ağırlıklı kullanılacak. Eskiden yaptığım gözlemlerde oyun, ekran kartının %40'ından fazlasını kullanmıyor, RAM Ve işlemci ağırlıklı bir oyun.

• Sadece simulasyon için kullanıcağım deseydiniz A10 5800K'lı bir sistem kurup ekran kartı almasanız iyi olur derdim, Ama simulasyon ağırlıklı olduğunu belirterek diğer oyunlara da açık olduğunu belirtmişsiniz. Eksen Stoklarına göre iyi bir sistem
  • Güncel.
  • Vatan da bonus ve axesse %25 indirim olduğu zaman world'e de %20 indirim oluyor.
  • Simulator x işlemciye yüklenen bir oyun özellikle de işlemci frekansından çok etkilenir. o yüzden işlemciyi biraz yükseltmeniz gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

Vatan da bonus ve axesse %25 indirim olduğu zaman world'e de %20 indirim oluyor.

Bunu duyduğuma inanamıyorum muhteşem bir haber

quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Simulator x işlemciye yüklenen bir oyun özellikle de işlemci frekansından çok etkilenir. o yüzden işlemciyi biraz yükseltmeniz gerekebilir.

Şöyle bir sistem nasıl olur ?

Simulasyon Sistemi

İşlemciyi rahat OC yüksek performans için yüksek tuttum anakarttan biraz kıstım.

Ekran kartı Sapphire de olabilir, sanırım büyük bir ihtimal öyle olacak

• Bu arada %20 indirim olunca 1440 tutuyor. Bir önceki mesajı editleyemedim editlersem siliniyor da Kasa PSU arkadaştan alıcam
  • E hadi hayırlı olsun o zaman İyi günlerde kullan
  • Anakart Z77 Güzel, İşlemciyi 3. Nesil Seçmen Daha Uygundur .
  • Güzel sistem bende FSX delisiyim bende de 6850 ekran kartı var fakat şunu söyliyeyim işlemci ve ekran kartı yükü çok fazla oluyor simülasyonda bu yüzdende haliyle ısınma oluyor ben ekran kartılı çift fanlı bir modelle değiştirmenizi öneririm sonra fan çok ses çıkartıyor ısınma sorunu gibi konular açmak zorunda kalmazsın böylece ilerleyen dönemde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.