Şimdi Ara

Sinan gumus asiri abartiliyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Vasat bir oyuncu. Şuanda gördüğü değeri haketmesi için daha çok şeyler yapması lazım. Hak etmediği bir değer görüyor. Şanslı biri

Van persie, 2936 dakika, 22 gol, 3asist
    Sinan, 1141dakika, 11 gol, 4 asist

Dünya yıldızı Van pörsiiiiiiii , Giresun spora ne show yaptı beee

Sinan gümüş kime şov yaptı ? 4 asist yapmamış 1 asist yapmıs

2 kayseri maçı, Rize maçı , Trabzon maçı, fener 2 fener maçı gayet iyi oynadı tüm kupaları baz aldım orda

mackolıkte tum kupalarda 11 gol 1 asist gozukuyo. Bilmiyorum ne yaptığını takıp etmedim neyse çokta onemlı degıl. Daha var bence yapması gerekenler.İnşallah yapar ne diyim

• sırf nick-konu uyumu yazalım diye saçma saçma konular açıyor.Prim vermeyin
  • siz yüz verdikçe arkadaş daha çok böyle saçma konu açar.

çare blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzifon Ejderi

Bende abartıldığını düşünüyorum. İyi oynuyor ama daha katması gereken çok şey var. Ronaldo muamelesi yapıyor herkes. 3-5 maç kötü oynayacak yine asacaklar. Klasiktir.

Adam fake hesabini fake hesabiyla dogrulamis

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: Merzifon Ejderi

Bende abartıldığını düşünüyorum. İyi oynuyor ama daha katması gereken çok şey var. Ronaldo muamelesi yapıyor herkes. 3-5 maç kötü oynayacak yine asacaklar. Klasiktir.

Adam fake hesabini fake hesabiyla dogrulamis

Yav he fake he. Karşıt bir görüş oldu mu hemen sallayın. Kötü demiyoruz. Yükselişte bir oyuncu ama abartmaya lüzum yok. Beklenmeyecek şeyleri bekliyorsunuz insanlardan, sonra hayal kırıklığı oluyor. Hele bir soluklanın.
  • Niye abartmıyalım. Arda'ya son senelerinde sövüyorduk ama bak adam nerelere geldi.
    Demek ki boş eleştiriler yapmışız Arda için. Şimdi küfür ettiğin Arda'yı getir bakayım getirebilir misin?
    Elimizde potansiyeli olan bir genç var. Ne güzel sahip çıkıyoruz işte. Neden seni rahatsız ediyor.
    Şu takıma Messi gelse eleştirirsiniz. O kadar çöp varken Sinan mı battı gözüne.

Normal hayatta da futbolda olduğun kadar bilgisizsen kolay gelsin sana.
  • quote:

Rahat ol gönül ister ki gs da uzun yıllar oynasın ama 2 yıl elimizde kalırsa 25m a munihe gider

Emre mor bence asıl balon adam bir hareket çekiyor 20dk top degmiyor ikili mücadelelerde fiziği yetersiz ve foul yapıyor

Sınavda şut ust duzey, arkaya sarkma var, topla dripling ust duzey, ikili mücadele kazanma %60 veya daha fazla

Dortmund ❤

• sinan gümüş 90 dakika topçusu değil ayakta duramıyor çok güçsüz yetenek olarakta kısıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

quote:

Rahat ol gönül ister ki gs da uzun yıllar oynasın ama 2 yıl elimizde kalırsa 25m a munihe gider

Emre mor bence asıl balon adam bir hareket çekiyor 20dk top degmiyor ikili mücadelelerde fiziği yetersiz ve foul yapıyor

Sınavda şut ust duzey, arkaya sarkma var, topla dripling ust duzey, ikili mücadele kazanma %60 veya daha fazla

Dortmund ❤

işin komik tarafı 100 bin euro diye sallayanlar çoktu

bonservisi 8-10 milyon euro hatta daha da fazla olabilir

ben 3-4 milyon euroya alınabilir diyordum yanıldım

• konudan ve sinan gümüşten bağımsız olarak şunu söyleyebilirim. bizim ülkemizde futbolcular için söylüyorum iki üç maç jeneriklik hareket çalım vb. şey yaparsan gasteci amcalar seni hemen bir numara topçu yaparlar. bizim sorunumuz kesinlikle istikrar. bkz. yasin öztekin. geçen sene şampiyonluktan önceki 5-6 maçta iyi oynadı hoop hemen kalktı bir yerleri. bu sene bakıyoruz resmen rezil bir oyun. şımarıklığı bırakıp inek gibi çalışan adamlardan ronaldo messi iniesta vb. oyuncular çıkıyor. belki inek gibi çalışmayıpta çok yetenekli olanlarda oluyordur. semih top benden çıktı diyor korner oluyor hoop semih ne dürüst adam ( yanlış anlaşılmasın elbette doğru bir hareket) normal karşılamamız gereken bir sürü davranışı yücelttikçe yüceltiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

quote:

Dortmund ❤

işin komik tarafı 100 bin euro diye sallayanlar çoktu

bonservisi 8-10 milyon euro hatta daha da fazla olabilir

ben 3-4 milyon euroya alınabilir diyordum yanıldım

16 milyon euro olarak okudum bir yerde ama doğruluğu nedir bilemiyorum

• emre mor = ontivero

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

sinan gümüş 90 dakika topçusu değil ayakta duramıyor çok güçsüz yetenek olarakta kısıtlı

Adam eksikti yor çalım atıyor, dripling var ikili mücadele kazanma oranı %70 lerde yetenek derken adamda ki aut tekniği bile farklı sen sürekli besiktasa sallayip gidiyorum ya diyip her seferinde geri gelen futboldan futbolcudan cakmayan birisin neyi izlerinde bu kanıya vardın salla kafandan yerse diye yazmissin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.