Şimdi Ara

Şınav çekerken baş ağrısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden 15-20 tane sinav cekiyordum arada bir. Son 1 aydir kendimi gelistireyim diye sinava basladim. Hergun araliklarla 50 tane falan cekiyordum sikinti yoktu. Sonradan basim agrimaya basladi. Simdi 15 tane falan ceksem basim catliyor, sanki patliyacak 10-15 taneden sonra gucum yetse de bas agrisinda devam edemiyorum. Neden boyle oluyor bir fikri olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekfenonline

Eskiden 15-20 tane sinav cekiyordum arada bir. Son 1 aydir kendimi gelistireyim diye sinava basladim. Hergun araliklarla 50 tane falan cekiyordum sikinti yoktu. Sonradan basim agrimaya basladi. Simdi 15 tane falan ceksem basim catliyor, sanki patliyacak 10-15 taneden sonra gucum yetse de bas agrisinda devam edemiyorum. Neden boyle oluyor bir fikri olan var mi?

Şınav esnasındaki nefes alışverişinden olabilir.

• bende de benzer bi sorun oldu şınav çekerken her zaman olmuyor ama vücut aşırı zorlandığı için böyle birşey oluyor.Büyük ihtimal beyin damarlarımızda bi tıkanıklık vb birşey var gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekfenonline

Eskiden 15-20 tane sinav cekiyordum arada bir. Son 1 aydir kendimi gelistireyim diye sinava basladim. Hergun araliklarla 50 tane falan cekiyordum sikinti yoktu. Sonradan basim agrimaya basladi. Simdi 15 tane falan ceksem basim catliyor, sanki patliyacak 10-15 taneden sonra gucum yetse de bas agrisinda devam edemiyorum. Neden boyle oluyor bir fikri olan var mi?

Yarım çaybardağı pekmez iç gün aşırı.
  • deniycem dedinizi tesekkurler.

@bahattinAbi: nefese dikkat ediyorum, inerken nefes al, cikarken ver,

ilac vs onerisi olan var mi baska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haLiLibo37 -- 2 Haziran 2013; 14:45:26 >
  • kendini çok zorladığından ve ısınmadan direk şınava başlarsan olur.birde nefesi tutarsan olur nefes kontrolü çok önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.