aga çalışamıyom ki alsam kitabı önüme olcakta. diyorum ki " ulan ilk sınavdan yüz aldın zaten , bilmediğin ne varki biliyon hepsini salla " her derste böyle ve cidden bunaldım intihar etmek geçiyor aklımdan
GÜNDE 2 KERE VİDEOSUNU KOYDUM İZLESENE BİRADER ADAM DA AYNEN BUNA REÇETE VERİYOR. YOU GOTTA STAY RELAXED.
ingilizcemin 100 omasına ramen anladığım tek şey " seni mal de günde iki kere ve rahat ol"
YAW DİYOR Kİ
BOSS LEO
B: THERE IS TWO KEYS TO SUCCESS IN BROKER BUSINESS... FIRST OF ALL... YOU GOTTA STAY RELAXED. DO YOU JERK OFF? L: DO I JERK OFF? YEAH, YEAH I JERK OFF. B: HOW MANY TIMES IN A WEEK? L: LIKE THREE, THREE FOUR TIMES... MAYBE FIVE. B: PUMP THOSE NUMBERS UP. THOSE ARE ROOKIE NUMBERS IN THIS RACKET. I MYSELF, I JERK OFF AT LEAST TWICE A DAY.
GERİSİ ÇOK DA ÖNEMLİ DEĞİL YAW.
pompa dan mı bahsediyorlar burda aceba
GİT ÇALIŞ BENCE BU ARADA HANGİ LİSE
fen lisesi utanıyom halimden
Doğal davran
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ne
quote:
Orijinalden alıntı: Fikirist
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
Ders çalış
aga çalışamıyom ki alsam kitabı önüme olcakta. diyorum ki " ulan ilk sınavdan yüz aldın zaten , bilmediğin ne varki biliyon hepsini salla " her derste böyle ve cidden bunaldım intihar etmek geçiyor aklımdan
Biliyorsan çalışma o zaman sevdiğin şeyleri yapmaya devam et.
10dklik çalışmayla 100 aldığım sınavları hatırlıyorum çünkü konuları zaten biliyordum bu yüzden de çalışmak mantıksız oluyor. Her sınav öncesi çalışman gerekmiyor.
Fikirist
kullanıcısına yanıt
kopya demek görünmemektir
ritalin var bende bolca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme