< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sınav sabahı kahve içilir mi

-
-
normal kahvaltınızı yapıyorsunuz ne büyüttünüz önemli olan sınav değildir çok başarılı olmanız lazım bunu birkez kazanamazsan bir daha hiç kazanamazsın stres yapmaya gerek yok herkez o yollardan geçti bazıları geçemedi tabi işsiz ve fakir oldular önemli olan iş sahini olup başarılı ve zengin olmaktır bunun içinde sınavı geçmeniz gerek hiç kendini sıkmayın bence
-
normal kahvaltımın bir parçası değil kahve canım isterse içiyorum hem daha odaklanmış hissediyorum kahve içmişken, ama sınavda tuvaletimin gelmesini de istemiyorum forumdakilerin fikrini sordum sense konuyu çişten çok başarılı olmanız lazıma getirdin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saol kanka
-
hep içiyorsanız için, hep içmiyorsanız içmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm hayatı ve geleceği sınava bağlayan bir tip daha
-
Şu kahvenin etkisini bir tek ben alamıyorum herhalde
Ha içmişim, ha içmemiş.
Gerçi benim içtiğim de doz olarak fazla sayılmaz.
Keyfiniz nasıl isterse öyle yapın hocam.
Sınavdan önce lavaboya bir uğrayın. Okulda
O zaman sıkıntı olmaz.
Bazı insanlarda kafein etki etmiyor örneklerini gördüm.
Deney için hangi kahveyi içmeliyim?
Bilgim yok bu konuda
Filtre kahve
ya bazen içiyorsam?
hocam su sonuçta, su ne kadar getiriyosa o kadar çiş getirir heralde bi bardak az su içersin sabah
-
o zaman sınav sabahı bos verin hocam zaten sabah içince okula gidip beklerken falan etkisi kalır mı sanmam
ESKİ KONULARIMA BAKARKEN GORDUM,
İÇTİÖ BEYLER TYT DE SON 15 DK COK ÇİŞ GELDİ AMA AYT DAHA UZUN OLMASİNA RAGMEN HİC ÇİŞ GELMEDİ VE DAHA ODAKLANMIŞ HİSSETTİM PLASEBO FALAN OLABILIR AMA SONUCTA HİSSETTİRMESİ BİLE YETER
bende kafein uyku getiriyor mesela. bi keresinde gece ders çalışacam diye kahve yapmıştım uyuyakaldım masa başında. kahve içmeden önce gram uykum yoktu.
-
Hepsini içmezsen bir şey olmaz ben sigarada içmiştim üstüne ohh
Ben normal dershane denemelrindn önce hep kahve içerdim shot yapıp. Yks sabahı da yanımda küçük bi şişeye kahve +biraz su koyup sınab öncesi içmiştim. Tuvalet sıkıntısı hic yasamadım. Az su icersen sıkıntı cıkmaz. Bide 20dk sonra gösteriyo etkisini ona göre icmek lazım
Tabi benim de plasebo olabilir.
Ve bazen kafein duyarlılığınızın artması için bi süre ara vermek gerekebiliyor. Bi ara su gibi içiyodum anlamsız oluyordu.
Konu eskimiş ama olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- olumsuzluk eki yapım eki mi
- denizde yüzen 10 manken
- sayısal 300 bin kaç net
- eyüp boncuk kaç yaşında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X