seneye giren sayısı daha da artacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 22 Temmuz 2023; 15:42:0 > |
Sınava 11 ay kala TM 4000 yapılır mı? (2. sayfa)
-
-
Seneye ne olur bilinmez dedim zaten. Ne çözüm bulacaklar acaba bu sisteme veya bulacaklar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
malesef bir çözüm yolu bulmayacaklar gibi görünüyor hocam
-
hocam hiç eşit ağirlik kismina çalişmadim say çaliştim msüye 2 ay kala çok kastim tytyi 60 netlerle başlamiştim ayt totalde 20 net falandı; ea keyfine çözdüğüm halde 40k civari bir siralama geldi. Düzgün çalişirsan ki ben son 2 ay ea kassaydim fenle menle uğraşcağima o 2 ayda bile 15k altina çekeceğime nerdeyse eminim çünkü matematiği yetiştiremedim çözdüm işaretleyemeden aldılar elimden :/ ea da bilmediklerimi atladim yani, çalişan adam çok rahat yapar. Ama eadan düzgün bölüm yokmuş ki :/ işletme severek okuruz dedik işsiz kalirsin ytüden bile diyolar ybs diyorum yazilimi düzgün yok diyolar iktisat beni açmaz hukuk yurt dişina gitmiyor ne yapalim anlamadım valla LKANSDGLJAENSGLEASJNG gülüyorum ağlancak halime
-
Hocam aslında ea'da önemli olan bölümden ziyade üniversite gibi. Çünkü ülkede o kadar gereksiz üniversite ve ea bölümü var ki birçoğunun sıralaması da çok düşük bu yüzden işsiz kalma olasılığı da yüksek bence. Fakat TOP Ünilerin birinde okuyunca gerisi geliyor. Ben bazı TOP Ünilerin mezunlarına baktım birçoğu önemli mekviilere gelebilmiş kişiler. Fakat Sayısal için böyle değil, mesela tıp okuyacak bir kişi Doğu'da da okusa Batı'da da okusa yine TUS Sınavına girip meslek sahibi olacak
-
Hocam galatasaray isletme mezunu bir tanidigim var, accayip basarili ve caliskan biri ama cok cok cok calismak zorunda kalmış uniden mezun olduktan sonra biryerlere gelebilmek icin ki hala calisiyor. Bence ea biraz uzucu bir alan.
Evet hocam malesef .
liseden 2017'de mezun oldum, bi üniversite bitirdim bu sene tekrar sınava girmeye karar verdim ve 6 ayda 3900 yaptım. her türlü olur kardeşim, ilk 1000 bile olur yeter ki çalış
-
Geometriden kaynak çözmeye katlanamıyorum bilgi sarma bitirir bitirmez deneme üzerinden gitsem olur mu bu sene sadece bilgi sarmal katı cisime kadar çözdüm birey b üçgenler kısmı + apotemi analitik bitirdim o kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X