< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 2 Haziran 2024; 21:49:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 2 Haziran 2024; 21:49:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kanka son 5 gün için soruyorsan anca sihirli değnek lazım anca. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 2 Haziran 2024; 21:58:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 2 Haziran 2024; 21:58:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ctis hayırlı olsun |
Boun matın arkasına yazarim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biri 3.7 ile diğeri 8.3k ile alıyor. muhtemelen bu sene ilk 2k olur. |
Odtu ee yerine tercih edecek adam cikmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla benim arkadaş tercih etti. Türkiye 1.si olsam yine ctis yazardım diyor. Ben bile o kadar fanboy değilim |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 tane konu anlatımlı kitap alıyorsun, bir hocayla da video izliyorsun. 2 soru bankasından da soru çözüyorsun Konular tamamen bitince de denemelere başlıyorsun. biraz da analitik zekan varsa 40/40 yapıyorsun. işin tüm sırrı bu. 5 günde hiçbir şey değişmez ama. min 6 ay lazım dediğim için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 2 Haziran 2024; 22:19:33 > |