Şimdi Ara

Sınava Sakallı Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kimliğimde, sınava giriş belgemde sakalsızım fakat hafif bir kirli sakal var şu an. Alırlar mı sınava sırf sakallı gittiğim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırlar

• ÖSYM bu konuda çok net. Evrimini tamamlayıp tamamlamadığı net anlaşılamayan adayların sınavı geçersiz sayılır ve 8 yıl süreyle sınavlardan men edilir.

• 3 yıl değil miydi o yav

• Okulda boş bir rehberlik hocası vardı almıyorlar kesin sakalınızı demişti riske girmeye değmez kesicem bende .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snamiboi

3 yıl değil miydi o yav

Yok bunda 8 yıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Süfyan

Okulda boş bir rehberlik hocası vardı almıyorlar kesin sakalınızı demişti riske girmeye değmez kesicem bende .

Yarınki sınav bana göre önemsiz zaten, TM den gireceğim. Yarınki sınava LYS açık uçlu kodlama vs. yenilikleri öğrenmek için giriyorum. Çok sorun ederler mi yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de fotodaki sakal uzunlugunu denk getirecem diye canim cikti,fotoda hafif kirliydi cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaravelBey -- 9 Haziran 2017; 23:17:22 >
  • Geçen sene bonus geziyordum sakal da bırakmıyordum Ösym ve kimlik fotoğrafım da o şekilde. Bu sene saçı topluyorum sakallar da bayağı uzun ygsde hiçbir sıkıntı çıkarmadılar. Bana bile sorun yapmadıysalar rahat olun
  • fotoya dikkatli bakmıyorlar bile ya boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saykoloji

Geçen sene bonus geziyordum sakal da bırakmıyordum Ösym ve kimlik fotoğrafım da o şekilde. Bu sene saçı topluyorum sakallar da bayağı uzun ygsde hiçbir sıkıntı çıkarmadılar. Bana bile sorun yapmadıysalar rahat olun

eyvallah hocam.

• cetincim 3 yil men edildin gecmis olsun kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.