Şimdi Ara

sınavda karnım ötüyor :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de böyle bir sıkıntım var malesef. Bunun için doktora bile gittim ilaç verdi fakat kesince aynı sorun tekrar başlıyor. En iyisi düşünmemeye çalışmak ama başına gelmeyen bilmiyor ne kadar sıkıntılı olduğunu. Tavsiyelerimden biri üşütmemek mümkünse sınavdan bir gün önce duş almamak.
  • Hocam sonuçta sen bunu isteyerek yapmıyorsun ve sırf millet sınavda rahatsız olmasın diye sınava girmeyecek halinde yok.Bırak rahatsız olan olsun sen kafana takma rahat ol yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep kızlar şort giyerek mi rakip eleyecek ? Sende böyle rakip elersin işte. Bende aç gidecem inşallah kızların ortasına otururum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çayı şekersiz içip,yumurtanın beyazını yersen sorun olmaz.En fazla hafif titreme yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Kardeşim sen bunun için neyine stres yapıyon karnın ötüyo diye millet rahatsız olcaksa girmesinler sen sıkıntı yapma boşver millet catır catır şeker açıyorlar sen sıkıntı yapma canınıda sıkma millet için bak belki biraz kötü veya iğrenç gelebilir ama rahatlıcaksan sınavda sal bile istersen kimse sana tek kelime bile edemez.

Aynen abi millet şeker açıyor sıra sıra açıyorlar sanki vay anasını.. Bir de arkaya bir kadın geçti sınava 10 dakika geç geldi poşeti açtı cart cart daha sonra öksürmeye başladı sanki biri annesini rakip elesin diye yollamış diye düşündüm sınav esnasında..

• quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Kardeşim sen bunun için neyine stres yapıyon karnın ötüyo diye millet rahatsız olcaksa girmesinler sen sıkıntı yapma boşver millet catır catır şeker açıyorlar sen sıkıntı yapma canınıda sıkma millet için bak belki biraz kötü veya iğrenç gelebilir ama rahatlıcaksan sınavda sal bile istersen kimse sana tek kelime bile edemez.

Canım areda1 . Yüreğime su serptin valla.

• Yumurta yedin mi stre ve heyecan ile agzindan gelir ben diyorum. Tecrube ile sabit

• quote:

Orijinalden alıntı: reginaphalange

Benim de böyle bir sıkıntım var malesef. Bunun için doktora bile gittim ilaç verdi fakat kesince aynı sorun tekrar başlıyor. En iyisi düşünmemeye çalışmak ama başına gelmeyen bilmiyor ne kadar sıkıntılı olduğunu. Tavsiyelerimden biri üşütmemek mümkünse sınavdan bir gün önce duş almamak.

İlaç benim de işime yaramadı :/

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1112211.com -- 19 Temmuz 2014; 16:45:36 >
  • Bana da çok oluyordu ama ne lys de ne ygs de olmadı. Dershane sınavlarında olurdu hep -bide bizim dershanenin sıraları birleşik dikdörtgen şeklinde- sınav anında herkes başını kaldırır göz ucuyla bana bakardı Böylesi daha kötü herkesi tanıyorsun kızlar falan var gerçek sınavda takmazsın.Kaç kere doktora gittim stresten dediler hep
  • Evet bugün de guruldadı intihar etmeme az kaldı edebiyatta da olacak kesin
  • Ben doktora gittim aynı dertten sonavda karnım gurulduyo dedim kabuğunu soyup elma ye dedi!

kesinlikle ye kardeşim faydasını göreceksin! ve gece 5'te bir de 8-9 gibi tuvalete çıkmaya çalış

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.