Şimdi Ara

Sinavdan sonra oynanicak oyunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam AQ3D yerine AQW'yi geliştirir misiniz artık? :(
  • Dizüstü var mı kral tavsiye ettiğin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helikaz H kullanıcısına yanıt
    Dizüstüler hakkında bir fikrim yok ne yazık ki reis
  • helikaz H kullanıcısına yanıt
    paran varsa msi iyi.
  • Lol r6 rocket league cs oynayacağım birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir sınavdan sonra oynarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artixvonkrieger kullanıcısına yanıt
    Vay hocam ben de persona serisini bitireceğim . 4 hazir pcde var ama diğerleri için emulatorden baska secenek var mi hocam? 3. Oyununu ps2 emulatoruyle oynadim ama pek rahat olduğunu söyleyemem

• Loreley kullanıcısına yanıt
    Hocam aqw mi kaldı adamlar bitirdi oyunu chaos olayindan sonra

• Pokemon sun moon ve skyrim

• ekipsword kullanıcısına yanıt
    yok yav, guildle eğleniyorum ben. hikayesi falan çöp, bütün iyi çizerleri de AQ3D'ye aldılar.
    artixvonkrieger görünce biraz takılayım demiştim sadece. :d
  • cs, ets2 , warband,civ6
  • Bugs Bunny. kullanıcısına yanıt
    Monster kullandım 1 sene kadar. Alınır mis gibi kullanılır. Cihaz benim değildi. Arkadaşla yurtta ortak kullandık yanlış anlaşılmasın. Bakım derdin olmaz. O paraya alacağın en sağlam sistem olur. Oyunu açar mı açmaz mı derdin olmaz. Tek derdin ısınma olur. O da Gta 4 vb optimizasyon sıkıntılı oyunları Max grafikte açınca oluyordu. Sağlam bir soğutucu ile bu sorun da kalmıyor. Alırsan yeni nesil i7 öneririm bende para var i9 alacağım dersen o daha da güzel olur tabi. Malzeme kalitesi ne çok yüksek ne de dandik. Kıvamında diye düşünüyorum. Her gün en az 2-3 saat net bende oluyordu bilgisayar. Az çok yorum yapma hakkı buldum o yüzden. Şayet benim 5 senelik Toshiba Satellite C55 C'min yanında uçuyordu. Hayranıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 23 Haziran 2020; 13:14:20 >
  • Mobile legends
    Cs 1.6
    Metin2
    Crysis yeni çikan oyunu

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılımla uğraşacak biri için uygun mudur, çok fark eder mi

• Yaşıyor mu o ya :D Taa betadan falan oynuyordum ben sanırım onu oynayabilirim ama

• Eyvallah kral

Hocam arkadaşım c+ öğreniyordu. Ben de zmodeller ve AutoCAD için kullandım bir dönem. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım kullanırken. Benim bilgisayarım şuan 2000 lira civarı ediyor (Toshiba). Zamanında keşke bütçe olsaydı da Monster alsaydım diyorum. Arkadaşım geçen sene başında 5500 TL'ye almıştı Monster'ı. Şuanda 6-7 aralığında muhtemelen. Dediğim gibi oyun için de ofis için de yazılım için de harika bir cihaz. Hoşuma gitmeyen tek yanı klavyesiydi. Benim bilgisayarım bu konuda rakipsiz bence. Kullandığım tüm dizüstü bilgisayarlarda klavye kalitesi ve hassasiyeti Toshiba kalitesinde değildi. Msi da kullandım kısa bir süre. Yine başka bir arkadaşım sayesinde. Özellikleri birbirine yakındı. Monster'ı daha çok beğendim ama. Monster'ın dezavantajını da bana soracak olursan şunlar :
    - Hoparlör sesi kaliteli ama en yüksekte dahi çok çıkmıyor. (Belki benim kullandığım pcnin bir problemdir bilmiyorum.)
    -Klavye rahat değil. (Elim kürek gibi afedersin :))
    -Pil tüketimi biraz fazla. Benim pc pilde 6 saat civarı giderken Monster en fazla 3.5-4 saat gidiyordu. (Bilgisayar kullanımına ve programlara göre değişiklik gösterir elbet. )
    -Isınma çok fazla. Soğutucu ile sorun kalmıyor.
    Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayırlı olsun şimdiden.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi bilmez hocam. Ben 8 sene oynadım gamefirstten nexon sonuna kadar :D Piyasadaki en zevkli oyunlardan biridir benim için. Pc de bf5 gta5 ve bir çok güncel oyun var ama hiç bir zaman o zevki alamadım :D
  • Profes124 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz

Rica ederim sorunuz olursa cevaplarım.

• ekipsword kullanıcısına yanıt
    4 hariç emulator şart. Emulator oynamak benim de pek hoşuma gitmiyor ama katlanacağız gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.