Şimdi Ara

Sınavı Geçtim Ehliyet Almak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite okuyorum direksiyon sınavı için apar topar memlekete geldim sınava girdim başarılı oldum ve hemen gitmek zorundayım vizelerim başlayacağı için,ehliyet dosyamı kurstan akrabalarımdan biri alabilir mi ? Bana yollayıp bende okuduğum yerde çıkarttırabilir miyim ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim

• acil yardım edecek biri yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: negolij

Üniversite okuyorum direksiyon sınavı için apar topar memlekete geldim sınava girdim başarılı oldum ve hemen gitmek zorundayım vizelerim başlayacağı için,ehliyet dosyamı kurstan akrabalarımdan biri alabilir mi ? Bana yollayıp bende okuduğum yerde çıkarttırabilir miyim ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim

KARDESIM OLUR OLUR BENDE 19 EYLULDE GIRDIM EHLIYETE DIREKSIYON SIMAVI BANA GORE COK COK KOLAY

NEYSE::: BIZ OLAYA GIRELIM 19EYLULDE GIRDIM SIMAV'A KAZANDIM 20SINDE GITTIM SURUCU KURSUNA HOCAM BANA DEDIKI 22.SINDE DOSYALAR IMZAYA GIDICEK 28ZINDE GELIP DOSYANI ALABILIRSIN DEDI BENIMDE OZAMAN UNIVERSITEM VARDI DEDEM GITTI ALDI DOSYAYI VERGISINI YATIRDI BENDE 2EKIMDE GITTIM TRAFIK SUBEDEN ALDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.