Şimdi Ara

SınavLa'nın Kırık OBP Tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SınavLa sitesi TYT'de ortalama 100-105 net arasına Ham Sıralamada 5905 Kırık OBP'de ise (85) 19590 demiş. Sizce bu kadar oynama oluyor mudur?
    Birde kırık obp'leyle ilk 15k için kaç net yapmak gerekir ?

• ÖSYM yığınsal tablosu yayınlamıştı, ona bakılırsa cidden kırık obp ile işler çok zorlaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

ÖSYM yığınsal tablosu yayınlamıştı, ona bakılırsa cidden kırık obp ile işler çok zorlaştı.
    Keşke bu yıl şu Obp işine el atsalarda rahatlasak bizde
  • Aquess kullanıcısına yanıt
    hpcam nası yanı bıraz acarmısınız cumleyı ??
  • Hocam tytde yığılma çok oralarda eğer 100 105 tyt 65 70 civarı ayt yaparsanız kırık obp ile 13 17 arası bişi gelir diye düşünüyorum
  • NamağlupKullanıcı N kullanıcısına yanıt
    hocam super olurdu ya yarı yarıya kırık obp nın etkısı duserdı bı bakıomda 15 bınden 40k ya atıyo belkı ozaman 30 a felan atar
  • hocam hukuk hedef unı farketmez kıbrıs tam burslular da dahıl
  • Hocam pardon yanlışlıkla sizi etiketlimişim
  • Yaparsınız hocam hukuğu full matematik çalışın 10 çalışıyosanız 7 si matematik olsun bende kırıkla denicem sayısal çıkışlı oldugum için biraz rahatım tmde tyt 90 95 bandındayım eğer 100 105 yaparsam aytdede matta 30 edebiyatta 25 civarı getirirsem istanbul gazi marmara hukuklardan biri gelebilir ama önceliğim kırıkla diş kazanmak hayırlısı
  • bu obp olayında bir kota olmalı bence. mesela okul puanı birini en fazla 5k ileri/geri atabilir tarzında, istense çok kolay daha adil hale getirilebilir sistem ama ne öğrenciler devletin umrunda ne de özel okulların avantajının kesilmesi devletin işine gelir işte zalımlar :)
  • hocam sıkıntı mat da zaten sozel tamam fakat mat yok temel var hocam
    nerden ve nasıl calısacagımı bılmıyorum hocam sadece ??
  • Hocam konu anlatımı felan bilmiyorum ben sadece soru çözüyodum dersane den sonra ama forumda yardım edebilecek çok insan var benimde edebiyata nasıl çalışmam gerektiğini öğrenmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysstudent

hocam hukuk hedef unı farketmez kıbrıs tam burslular da dahıl
    Hocam ilk 10k bile gelebilir bu netlere bence tmde sayısal için 13-17k dedi arkadaş bence
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    matematık yapsam gelır hocam sozelde sıkıntı yok fakat matematık bıraz dusunduruyor benı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 6 Eylül 2018; 22:9:3 >
  • Evet o netlere sayısal için demiştim ama yanlış etiketledim
  • Tmde 100 tyt 65 ayt 3 4 k arası bişi yapar kırıkla
  • hocam sozel bı sekılde halledılır fakat matematık oyle degıl be hocam ıste matematıkboylefullenır dıye bı sıte buldum ordan calısmayı denıycem ınsallah hocam hadı bakalım hayırlsı
  • Hayırlısı hocam yaparsınız yeterki güvenin ve inanın kim bilir belki seneye aynu hukuğa gideriz
  • hadı bakalm ınsallah hocam
    matematık boyle fullenır dıye bı sıte var hocam nasıl ıyımıdır kı paket felan satın almam lazım ordan yoksa youtube den halledılır mı ??
  • Hocam youtubedaki internetteki hiç bir yeri bilmiyorum ben dersaneye gittim mezun senemde öyle öğrendim forumdan birisi yardım eder başlık açın matematik diye benimde geometriyi güzel anlatan bieini bulmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.