Şimdi Ara

Sinbo Buharlı Pişirici 1249 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanık kokusu alıyorum

• 2014 bim açılışı 200 tlye almıştım. 2-3 defa heves edip kullandık sonra rafa kalktı. Sadece pilavı güzel yapabiliyodu

• Fiyatı piyasaya göre iyi görünüyor lakin bu devirde elektrikle çalışan ürün sayısını mimimumda tutmakta fayda var. İç kısmı da büyük ihtimalle teflon malzemedir.

Şahsen, bunun yerine hakiki demir döküm tava + tencere almayı yeğlerim. [Aman dikkat; hakiki yazdım zira "döküm" diye pazarlanan dışı granit efektli teflon kaplama, içi de alimünyum döküm olan ürünler piyasayı işgal etti.]

Romantizm yapmak gibi olmasın ama vakti zamanında Carrefoursa'da Lava'nın ürünleri sık sık indirime girerdi. Birer adet kapaklı döküm tencere + tırtıklı oval tava almıştım ama set yapmak o zaman aklıma gelmedi tabi. Geçenlerde kombolayıp yuvarlak düz tavasını da aldım. Çek + kart kampanyası denk gelince güzel fırsatlar çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 6 Şubat 2023; 2:25:15 >
  • sinbonun hem 7 litre hemde 10 litre ürünlerini yıllarca kullandım.ikisini toplam 10 sene kullanmışımdır.İçi teflondu bu da öyle muhtemelen.Marka olatak kesinlikle öneririm ki fiyatı diğerleriyle mukayese edilemeyecek kadar ucuz.Bana göre tek handikapı 4 lt.olması ama yeni modellerde kazanlar ortalama bu kadar 4-5 lt arası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.