Şimdi Ara

Sincap Nerden Bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Kolay Gelsin. Baya Bir Araştırdım. Bir Çok Kişi Sincap Bakıyor Forumlarda Gördüğüm Kadarı...

Ama Satan Yer Bulamadım ? Acaba Bursa içi yada Bursa' ya yakın komşu olan şehirlerde nerden bulabilirim sincap ? En fazla bütçem 200 TL

Onun için marangoz tanıdığım var, ona ahşaptan güzel bir ev yapıcam doğal ortam tarzı. Baya kanım ısındı. Annem öbür hayvanları istemiyor, kuşlara ilgimde yok. Kedide olmaz. En iyi sincap :(

• djburak910 kullanıcısına yanıt
    Tamamiyle vahşi bir canlıyı neden kafese hapsetmek istiyorsunuz?En son beslenilmesi gereken canlılar arasında zirveye oynar.Çok sert bir yapısı var size alışmasının mümkünatı yok.Biraz olsun hayvan sevginiz varsa canlıya bu zulmü çektirmeyin.
  • bu hayvanı besleyebileceginden eminmisin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Tamamiyle vahşi bir canlıyı neden kafese hapsetmek istiyorsunuz?En son beslenilmesi gereken canlılar arasında zirveye oynar.Çok sert bir yapısı var size alışmasının mümkünatı yok.Biraz olsun hayvan sevginiz varsa canlıya bu zulmü çektirmeyin.

Kardeşim öyle bir diyorsunki sanki kaplan. İlk önce bir araştırma yapıp öyle yorum yazsaydın ? Önyargılı davranma !

http://www.youtube.com/watch?v=-ONQLgnSntY/b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

bu hayvanı besleyebileceginden eminmisin :)

O camı bilerek açmışlardır bence :) o geri gelmiştir muhtemelen... Ve ona besleyebileceğimden çok eminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djburak910

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

bu hayvanı besleyebileceginden eminmisin :)

O camı bilerek açmışlardır bence :) o geri gelmiştir muhtemelen... Ve ona besleyebileceğimden çok eminim...

bence büyük ihtimal yanlıslıkla eve girmiştir ve adamda onu dısarıya cıkarmaya calısıyor sanırım sincapta camdan atlıyo neyse besleyenler var güzel hayvan ama elcilleşmiyo sanırım ele gelmez gelsede sevdirmez bide kacırdımmı vay haline evde yakalıyabilirsen yakala :)

• quote:

Orijinalden alıntı: djburak910

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Kardeşim öyle bir diyorsunki sanki kaplan. İlk önce bir araştırma yapıp öyle yorum yazsaydın ? Önyargılı davranma !

http://www.youtube.com/watch?v=-ONQLgnSntY/b]

Ben uludağ üniversitesinde veteriner hekimliği okuyorum hayvan psikolojisi dersleri alıyoruz.Sincaplar evcilleşmesi en zor türlerden biri.Üniversitemiz hayvan hastanesine insanlar sincaplarını getirip çok agrasif ne yapmalıyız diye sorular sorup medet umuyorlar.Önyargılı davrandığımı düşünmüyorum.Verdiğin linkteki aslan videosuyla sincabın ne alakası var anlayamadım.Aslanı alıp ufacık alana hapsettiğinizde ne olur düşünün istersiniz.Doğal ortamda rahatlıkla yaşamını sürdüren bir canlıyı alıp kafese hapsetmek ne denli doğru?Buradan sonrası sizin vicdanınıza kalıyor.Son çıkacak torba yasa pek çok içeriğiyle hayvanlara zarar verecek olsa da doğal ortamlarında yaşayabilen türlerin kafeslerde yaşatılmasını ve alınıp satılması yasaklanacak buna sincaplarda dahil.Araştırın isterseniz sizin bilginiz olmadığı açık.

Videoyu tekrar izledim de yıllar sonra deniliyor videoda ama adamlara sarılan aslan max 2 yaşında erkek bir aslan.Daha yeni yeni çıkan yeleleri ve vücudunun duruşundan cinsiyetini anlamak çok kolay dikkat edersen görürsün.Videodaki olayın benzeri mümkün olabilir ancak bu videonun gerçek olmadığı aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzgibilimonata -- 18 Ekim 2013; 20:33:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.