quote:Orjinalden alıntı: Inflictum quote:Orjinalden alıntı: pucca. sol elle de antrenman yap arada sırada Doğru diyo bak başkası yapıyomuş gibi yerden yazıyorum adsmflksdasd
quote:Orjinalden alıntı: Inflictum quote:Orjinalden alıntı: pucca. sol elle de antrenman yap arada sırada Doğru diyo bak başkası yapıyomuş gibi
quote:Orjinalden alıntı: inferno! İnşallah o sineğin dayısı senın donuna girer seni sokar. Kan davası çıkıyomuş aileler arasında
quote:Orjinalden alıntı: inferno! İnşallah o sineğin dayısı senın donuna girer seni sokar. Vay be sokan sinek , ısırmıyor dikkat , sokuyor.
quote:Orjinalden alıntı: seF[o] Uyuşmuş kolla deneseydin çok fena oluyor evet o uyuşukluk tüm vücuduna yayılıyor iyice rahatlıyosun
quote:Orjinalden alıntı: inferno! İnşallah o sineğin dayısı senın donuna girer seni sokar. Aman Allah korusun bi kere danaburnu soktu zaten yeter o
quote:Orjinalden alıntı: Inflictum quote:Orjinalden alıntı: pucca. sol elle de antrenman yap arada sırada Doğru diyo bak başkası yapıyomuş gibi