Şimdi Ara

Sinema Cafesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul' da Kafika dışında dvd/vcd kiralayıp izleyebileceğimiz bir yer varmı? Yani orası rakibi olmadığı için inanılmaz faiş fiyatlar..

• Faiş fiyat derken, vcd-dvd kiralama fiyatlarını yazabilir misin? Burası ile bir kıyaslama yapayım. Kaç gün sende kalma süresi onu da yazıver...
    Rakibinin olmaması, kiralanan vcd-dvd'lerde hiç çizik bulunmaması, takılma yapmaması, sorun yaşanmaması gibi sebeplerden mi ileri geliyor?
    Burayı farklı kılan nedir? Merak ettim...
  • Ha yok tam anlatamamışım oyüzden demek ki kimseden mesaj gelmedi :)

Kafika şöyle bir yer;

Arkadaşlarınızla gidiyorsunuz, ordan bir dvd kiralıyorsunuz ve içerideki sinema odalarına geçiyorsunuz. 6 tane mi ne sinema odası var, içinde rahat puf lar koltuklar var, plazma ekran ve 5+1 surround ses sistemi var. Yani hemen hemen bir sinema ortamı var. Minimum 2 kişi maximum 10 kişi gidiliyor. Mesela sevgilinle gidiyorsun bir film kiralayıp odaya geçiyorsun ve izliyosun 2 saat boyunca. Sevişmeyi tavsiye etmiyor gidenler su gonderiyorlarmış toparlanman için hahahaha...

2 kişi fiyatını sordum 60 ytl, e bişeyler istersen yemek içmek için 100 ytl ye çıkarsın ordan.. 100 ytl ye ben hem sinema ya giderim ustune superde gezerim oraya gitcegime..

Yani benim aradığım istanbulda sinema odaları olan bir cafe, girip film kiralayıp izlemek ama fiyatlar uçuk olunca işime gelmedi hiç...
  • 100 lira mı? O parayı bana ver seni evimde krallar gibi ağırlar sinema zevkinin de tavanına vururum
  • 100 ytl her halikarda gidiyo aslında kız ark. dışarı çıkınca..
    sinema 12 x 2 = 24
    taksi = 20
    yemek = 30
    şarap = 50

al işte :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: enaunkark

100 ytl her halikarda gidiyo aslında kız ark. dışarı çıkınca..
    sinema 12 x 2 = 24
    taksi = 20
    yemek = 30
    şarap = 50

al işte :D

otel masrafını da kat :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.