Şimdi Ara

SİNEMA DİZİ SPOR PAKETİ DSMART BİREYSEL CAM MODÜL 213 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllarca dsmart ın modüllü üyesiydim ama 2 ay önce fahiş bir teklif yapınca devam etmedim 1-2 gün içinde de filbox işbankası kampanyası çıktı Modüllü üyeliği 15 aylığı 119 tl den aldım 2 aydır kullanıyorum süper diyebilirim Şimdiye kadar boşuna para vermişim dsmarta Bu arada dün arayıp daha önce 519 tl sundukları fiyatı 259 tl ye çektiler ama iş işten geçti
  • Ben filbox düşünüyorum. Dsmartın film kanallarını filboxun aldığını duymuştum forumlarda. fiyatı da dsmarta göre uygun.
  • Ben yarın gidip bi D-Smart bayisinden bilgi alayım en iyisi. Hiçbişey anlamadım. Şimdi bunlarda 1 sene tüm paketler dahil miymiş erotik harici? Bu modülü cihaza takıyoruz izliyoruz mantığı yılda sadece 1 kere para ödüyoruz yani? Böyle uygun fiyatlıysa digitürke hiç para vermiyim daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 5 Şubat 2016; 22:19:14 >
  • ozay06 kullanıcısına yanıt
    Filbox'tan memnunmusunuz hocam en uygun fiyatlısı o gibi de keşke kanalları arttırsalar biraz rakibi kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Filbox'tan memnunmusunuz hocam en uygun fiyatlısı o gibi de keşke kanalları arttırsalar biraz rakibi kalmaz

Bnde filbox kullanicisiyim. Yakinda yeni kanallar gelecek. Nba tv gelebilirmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Filbox tan çok memnunum Sinema kanalları sinematv ler Bence iyi bir kanal serisi Belgesel kanalları da yeterli Görüntü kalitesi de benim için tatminkar Günün çok önemli bölümünü tv karşısında geçiren birisi değilim ve şimdiye kadar hem digiturk hem de dsmart kullandım Tv izlemeye çok zamanı olmayanlar için f/p olarak en iyisi diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.