öyle olsa bu topikte en fazla 15-20 film geçerdi.Sonra tıkanırdı.Ayrıca bu konu seni neden bu kadar ilgilendiriyo anlamadım.
bir önceki sayfadaki mesajların 3te biri sana ait haliyle dikkatimi çektin hadi bir iki üç neyse de 10-12 tane biraz fazla kaçmış hele -bu ne yav.böyle bişey bulamadım. yazan mesajını görünce fitil oldum
sayın qwertyuıopğü. bir üye ilk mesajında böyle bir tartışmaya girermi yahu sakin ol.adam ne kadar atarsa atar.bu ne sana düşer ne de bana.
o zaman şikayet butonu ne diye var Not:kimseyi şikayet etmedim herkese iyi geceler birini kırdıysam özür dilerim
quote:
Orjinalden alıntı: qwertyuıopğü.
o zaman şikayet butonu ne diye var Not:kimseyi şikayet etmedim herkese iyi geceler birini kırdıysam özür dilerim
kırılacak bişey söylemedin arkadaşım tamam da herkes rahat ettiği konulara mesaj atar.Ben de daha çok sinema,kitap bölümündeyim ve gördüğün gibi konu sayısı az.Burda önemli olan burdaki arkadaşlarla iyi vakit geçirmek.O yüzden çok abarttığını söyledim.Sen de kusura bakma
evet emre olayı özetlemiş.bendendebir özür
"lost" dicem:)(tv dizisi ama
quote:
Orjinalden alıntı: (EmRe)
quote:
Orjinalden alıntı: 20burak1991
Primal Fear
Terry O'Quinn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme