Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir grup genç ertesi gün stadyumda oynanacak büyük maç için yola çıkarlar, geceleyin ormanda kamp kurarlar. Arabaları sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bozulmuştur ve içlerinden bazıları en yakındaki kasabaya gidip yardım istemek zorunda kalmışlardır. Kasaba çok ilginçlerine gider, burada herşey balmumundan yapılmıştır. Film, grubumuzun başından geçen maceraları ele alıyor.
    Horror/Thriller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

Bir grup genç ertesi gün stadyumda oynanacak büyük maç için yola çıkarlar, geceleyin ormanda kamp kurarlar. Arabaları sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bozulmuştur ve içlerinden bazıları en yakındaki kasabaya gidip yardım istemek zorunda kalmışlardır. Kasaba çok ilginçlerine gider, burada herşey balmumundan yapılmıştır. Film, grubumuzun başından geçen maceraları ele alıyor.
    Horror/Thriller

filmi hatırladım ama tam izlememiştim şu bal mumu kısmını hatırlıyorum
  • quote:

Bir grup genç ertesi gün stadyumda oynanacak büyük maç için yola çıkarlar, geceleyin ormanda kamp kurarlar. Arabaları sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bozulmuştur ve içlerinden bazıları en yakındaki kasabaya gidip yardım istemek zorunda kalmışlardır. Kasaba çok ilginçlerine gider, burada herşey balmumundan yapılmıştır. Film, grubumuzun başından geçen maceraları ele alıyor.
    Horror/Thriller

Mumya Evi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

quote:

Horror/Thriller

Mumya Evi

Orjinal adıyla "House of Wax". Sorunuzu alalım

• Tekrardan sağda solda kalmış kaliteli bir filmi sorucam.

.............. konusunun bence en iyi 3 filmine giricek bir film.

Crime | Thriller | Drama
    Akşam telefonda konuştuğu evleneceği kızın sabah vahşice öldürüldüğünü öğrenen kahramanımız, kendini nişanlısının katilini öldürmeye adar.Fakat bilmediği bir şey vardır ki suçlu profosyonel bir seri katildir.Yaş ayırt etmeden sadece zevk için öldürür.Film bundan sonra başlar ve kan gövdeyi götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 28 Aralık 2012; 0:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

Tekrardan sağda solda kalmış kaliteli bir filmi sorucam.

.............. konusunun bence en iyi 3 filmine giricek bir film.

Crime | Thriller | Drama
    Akşam telefonda konuştuğu evleneceği kızın sabah vahşice öldürüldüğünü öğrenen kahramanımız, kendini nişanlısının katilini öldürmeye adar.Fakat bilmediği bir şey vardır ki suçlu profosyonel bir seri katildir.Yaş ayırt etmeden sadece zevk için öldürür.Film bundan sonra başlar ve kan gövdeyi götürür.

• NEREDE UZAK DOĞU FİLMİ VARSA SORUYORSUNUZ YEMİNLE. BU KONU 20 SAYFA OLDUGUNDA TÜM UZAK DOĞU FİLMLERİ SOLMUŞ OLUR BU GİDİŞLE
  • Beni de uzak doğu uzmanı yapacaklar
  • Sıra hele bir gelsin 1930 lardan soracağım
  • Yeni soruyu alalim hollywood tercih edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabım doğruysa , sorum şudur ;

Çok laf yalansız olmaz hesabı , çenesi çok düşük olan ve bu sebeple işinde gayet iyi olan adamımız , yine çenesi yüzünden zor ve bir o kadar fantastik durumlara düşer. Bugüne kadar yaptığı gevezeliği bırakıp , anlamak ve anlatmak için başka yöntemler bulmalıdır.

Comedy | Drama

ipucu: her kelimesinde ağaçtan düşen yapraklarla beraber ölüme bir adım daha yaklaşmaktadır

Kolay soralım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 28 Aralık 2012; 21:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Sıra hele bir gelsin 1930 lardan soracağım

Kurallara aykırı

Soruyu yazdıktan sonra aklıma geldi sıramı sana vermek . Neyse bir dahaki sefere...

(Demek oluyor ki , bir sonraki soruyu da ben bileceğim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

NEREDE UZAK DOĞU FİLMİ VARSA SORUYORSUNUZ YEMİNLE. BU KONU 20 SAYFA OLDUGUNDA TÜM UZAK DOĞU FİLMLERİ SOLMUŞ OLUR BU GİDİŞLE

Hocam valla sorduğum filmler öyle diyer arkadaşların yaptığı gibi 6 oyu bile olmayan maksatı zor sormak olan arkadaşalar gibi değil sorduğum film on numara filmdir.Zaten hemen de cevaplanmış.Bizde kıyı köşe arasak 3 gün ararsınız olmaz ki ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Cevabım doğruysa , sorum şudur ;

Çok laf yalansız olmaz hesabı , çenesi çok düşük olan ve bu sebeple işinde gayet iyi olan adamımız , yine çenesi yüzünden zor ve bir o kadar fantastik durumlara düşer. Bugüne kadar yaptığı gevezeliği bırakıp , anlamak ve anlatmak için başka yöntemler bulmalıdır.

Comedy | Drama

Kolay soralım biraz

DEĞİLMİŞ YA LA SONRADAN FARKETTİM
    NOT: yalancı yalancı (liar liar)idi cevabım , doğru ise biri yanlış ise ikiyi tuşlayınız

tekrar düşündüm bu gibi geldi ama dram kısmı bozuyor inceldiği yerden kopsun 5 kez düzelttim yorumu olmaz ki böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 28 Aralık 2012; 12:17:13 >

• quote:

quote:

Comedy | Drama

Kolay soralım biraz

NOT: yalancı yalancı (liar liar)idi cevabım , doğru ise biri yanlış ise ikiyi tuşlayınız

tekrar düşündüm bu gibi geldi ama dram kısmı bozuyor inceldiği yerden kopsun 5 kez düzelttim yorumu olmaz ki böyle

2

• quote:

quote:

quote:

Comedy | Drama

Kolay soralım biraz

2

• Yeni soruyu alalim hollywood tercih edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni soruyu alalim hollywood tercih edilir

yeni soru obili'nin sordugu soru benim cevap yanlış
  • İpucunu arttıralım
  • quote:

quote:

Yeni soruyu alalim hollywood tercih edilir

yeni soru obili'nin sordugu soru benim cevap yanlış

sabah 9'da yazmıştım o mesajı akşam 7'de yanlışlıkla tekrar yazmışım mobilden girerken özürr
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.