Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: obili

Geçmişle iletişim mümkün mü? O ' da mümkün olmadığını sanıyordu. Ta ki şahit olana kadar. Geçmiş zamanda birileriyle görüşüp olayların akışını değiştiren biri adamımız. Kendisi bir polis ve geçmişteki bir katilin peşinde.

Crime | Drama | Sci-Fi

Bu anlatım için çok uğraştım ... çat diye bilmeyin , bozulurum

aslında aklıma ilk deja vu geldi ama sonradan frekans oldugunu hatırladım henüz izlemedim ama konusunu biliyorum en kısa sürede izleyecegim

Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ben hep çok beğendiğim filmleri soruyorum. Sorduklarımın türlerine meraklı olanalar o filmleri izlemeli.

• İki müzisyen bir süre aşk yaşlarlar fakat sonra ayrılırlar. Müzisyen kadının bir çocuğu olur ama öldüğünü söylerler ve çocuğu annesinden ayırırlar. Çocuk artık evsizdir ve doğuştan gelen bir yetenekle sokaklarda müzik çalarak hayatını sürdürmektedir. Amacı ailesini bulmaktır.

Drama, Music
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

İki müzisyen bir süre aşk yaşlarlar fakat sonra ayrılırlar. Müzisyen kadının bir çocuğu olur ama öldüğünü söylerler ve çocuğu annesinden ayırırlar. Çocuk artık evsizdir ve doğuştan gelen bir yetenekle sokaklarda müzik çalarak hayatını sürdürmektedir. Amacı ailesini bulmaktır.

Drama, Music

Daha dün bu hikayeyi duymuştum ama nerede ...
  • quote:

İki müzisyen bir süre aşk yaşlarlar fakat sonra ayrılırlar. Müzisyen kadının bir çocuğu olur ama öldüğünü söylerler ve çocuğu annesinden ayırırlar. Çocuk artık evsizdir ve doğuştan gelen bir yetenekle sokaklarda müzik çalarak hayatını sürdürmektedir. Amacı ailesini bulmaktır.

Drama, Music

• quote:

quote:

Drama, Music

Doğrudur tebrikler :)
  • Dün duyduğumu söylediğim hikayeyi buldum. Benziyormuş ama bu değil. Neticede başka yoldan bulduk. İsteyen soru sorabilir. Hakkım helal olsun
  • Düzenli bir hayatı olan ve kardeşinin ona verdiği doğum günü hediyesi ile tüm hayatı değişen, alışılmışın dışında senaryosu olan film.
    Drama | Mystery | Thriller
  • quote:

Orijinalden alıntı: birseysorabilirmiyim

Düzenli bir hayatı olan ve kardeşinin ona verdiği doğum günü hediyesi ile tüm hayatı değişen, alışılmışın dışında senaryosu olan film.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birseysorabilirmiyim

Düzenli bir hayatı olan ve kardeşinin ona verdiği doğum günü hediyesi ile tüm hayatı değişen, alışılmışın dışında senaryosu olan film.

%99 sor usta sorunu
  • Ben bu akşam cevap tribünündeyim İsteyen sorabilir. Bu akşamlık haklarımı devrediyorum. Buyrun sizden alalım soruyu.
  • Boş olmayan bir filmle karşınızdayım tekrar. Soru için obiliye teşekkürler.

Thriller | Crime

Kahramanımız mevcut işinin yanında çok usta bir şekilde tablo hırsızlığı yapmaktadır.Bir kokteyilde tanışdığı bir adamdan aldığı bir haber ile yeni bir hırsızlık işi öğrenir.Bu hırsızlık belki de onun son vurgunu olucaktır fakat herşey bunda
    n sonra başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

Boş olmayan bir filmle karşınızdayım tekrar. Soru için obiliye teşekkürler.

Thriller | Crime

Kahramanımız mevcut işinin yanında çok usta bir şekilde tablo hırsızlığı yapmaktadır.Bir kokteyilde tanışdığı bir adamdan aldığı bir haber ile yeni bir hırsızlık işi öğrenir.Bu hırsızlık belki de onun son vurgunu olucaktır fakat herşey bunda
    n sonra başlar.

Güzel filmdir

(Çaktırmayın henüz hangi film olduğunu hatırlayamadım ama izlediğim bir film )

• quote:

Thriller | Crime

n sonra başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Thriller | Crime

n sonra başlar.

• Yıl 2025. Dünya, büyük nükleer patlamalardan sonra, talan edilmiş birçok yer işgalcilerin eline geçmiştir. Süper korunma sistemlerine sahip olan bu işgalcilerin çok güçlü sibernetik savaşçıları vardır. Hayatta kalma mücadelesi veren bir grubun korkusuz, gözüpek ve kaybetmeye tahammülü olmayan bir lideri vardır. Bu lider, yaşama arzusu kalmamış bu insanları tekrar yaşamaya ve dünyayı birkez daha yaşanabilir hale getirmeye ikna etmiştir. İşgalcilerin tek düşüncesi ise bu gözüpek lideri ortadan kaldırmaktır..

Aksiyon - Bilimkurgu
  • quote:

Yıl 2025. Dünya, büyük nükleer patlamalardan sonra, talan edilmiş birçok yer işgalcilerin eline geçmiştir. Süper korunma sistemlerine sahip olan bu işgalcilerin çok güçlü sibernetik savaşçıları vardır. Hayatta kalma mücadelesi veren bir grubun korkusuz, gözüpek ve kaybetmeye tahammülü olmayan bir lideri vardır. Bu lider, yaşama arzusu kalmamış bu insanları tekrar yaşamaya ve dünyayı birkez daha yaşanabilir hale getirmeye ikna etmiştir. İşgalcilerin tek düşüncesi ise bu gözüpek lideri ortadan kaldırmaktır..

Aksiyon - Bilimkurgu

Hikaye terminator e benziyor ama yıl uymadı 2025 e 2018

• quote:

quote:

Yıl 2025. Dünya, büyük nükleer patlamalardan sonra, talan edilmiş birçok yer işgalcilerin eline geçmiştir. Süper korunma sistemlerine sahip olan bu işgalcilerin çok güçlü sibernetik savaşçıları vardır. Hayatta kalma mücadelesi veren bir grubun korkusuz, gözüpek ve kaybetmeye tahammülü olmayan bir lideri vardır. Bu lider, yaşama arzusu kalmamış bu insanları tekrar yaşamaya ve dünyayı birkez daha yaşanabilir hale getirmeye ikna etmiştir. İşgalcilerin tek düşüncesi ise bu gözüpek lideri ortadan kaldırmaktır..

Aksiyon - Bilimkurgu

Terminator doğru cevap

Konuyu, ilk filmin (1984) Kyle'ın, Sarah'a saklandıkları yerde anlattığı hikayeye göre yazmıştım.Arabada yokediciden kaçıp, otoparkta saklandıkları sırada Kyle, yokedicinin bir insan olmadığını aslında onun metal iskelet üzerine canlı dokudan oluşan bir cyborg olduğunu söylemişti. Sarah'da, ben deli değilim.Henüz böyle şeyleri yapmıyorlar demişti. Kyle'da, evet şimdi değil ama 40 yıl sonra yapacaklar demişti. 2025 mevzusu oradan yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 30 Aralık 2012; 1:14:38 >

• Sorun sorun... devrettim

Ya hu buradaki soruları biliyoruz , hatırlayamadıklarınız bölümünde apışıp kalıyoruz. Acaba buradaki arkadaşlar çok mu iyi anlatıyorlar yoksa o bölümde sorulan filmler çok mu kötü anlatılıyor
  • quote:

quote:

quote:

Aksiyon - Bilimkurgu

Terminator doğru cevap

Konuyu, ilk filmin (1984) Kyle'ın, Sarah'a saklandıkları yerde anlattığı hikayeye göre yazmıştım.Arabada yokediciden kaçıp, otoparkta saklandıkları sırada Kyle, yokedicinin bir insan olmadığını aslında onun metal iskelet üzerine canlı dokudan oluşan bir cyborg olduğunu söylemişti. Sarah'da, ben deli değilim.Henüz böyle şeyleri yapmıyorlar demişti. Kyle'da, evet şimdi değil ama 40 yıl sonra yapacaklar demişti. 2025 mevzusu oradan yani

obili termnatör değil dedi ya kendi kendime hayıflanıyordum böyle bir filmi ben nasıl izlemedim acaba diye halbuki bizim termiymiş

• film bilenler
    obili= 18 ''SİNEMA ORDİNARYÜS PROFESÖRÜ''
    Black Raven= 8 ''SİNEMA PROFESÖRÜ''
    lakers45= 1
    .:: Death ::.= 2
    Casco!= 1
    diminishedtriad= 1
    DeadSnow= 1
    aslihnoztrk= 2
    Anexilea= 7 '' SİNEMA UZMANI ''
    elzemsin= 2
    Avokado Kabuğu= 1
    elion21= 5 '' SİNEMA BİLİR KİŞİSİ ''
    FexeLL= 3
    Berk_DH= 1
    Bruoglione=1
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.